REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.1° Constanța Sâm., 17 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6824
30.1° Constanța Sâmbătă, 17 August 2024 Anul XX Nr. 6824
 

Teo Hira a DEMISIONAT din Consiliul Local Constanța

Teo Hira a DEMISIONAT din Consiliul Local Constanța

Replica API 12 ianuarie 2021 | 12:02 6136

Teo Hira a anunțat că și-a dat demisia din Consiliul Local Minicipal Constanța. Acesta va ocupa locul de membru al Consiliului de Administrație al Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța.

„Anul nou vine cu o noua provocare pentru mine. Azi am participat în calitate de membru, la prima ședință de CA al RAEDPP, una dintre regiile Primăriei Municipiului Constanța. Din nefericire, această poziție este incompatibilă cu cea de ales local, motiv pentru care am ales să renunț la mandatul de consilier local municipal.

Pentru mine, a fost un privilegiu sa fiu girat cu încredere din partea dumneavoastră, a constănțenilor. Pe parcursul celor 2 luni și jumătate de mandat, am avut onoarea de a conduce ședințele în calitate de președinte si am reușit sa inițiez proiectul “Solidaritate” , proiect aprobat prin votul colegilor mei consilieri.

Vreau să vă asigur ca nu abandonez obiectivele enunțate în campania electorală, dimpotrivă, mă alătur executivului si încerc sa îmi pun toată priceperea în slujba comunității. Consider că impactul activității mele va fi mai mare prin urmărirea misiunii de a eficientiza activitatea RAEDPP Constanta” a declarat Teo Hira.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta e regia aia prin care ati vandut bucata cu bucata proprietatile publice si private si praduiti in continuare Constanta, chipurile in interesul cetatenilor ?
2
1
Excelent! Locatiile publice ar trebui sa devina un reper de calitate in oras. Azi sunt niste darapanaturi rusinoase.
3
3
daca va fi selectat fara sa indeplineasca conditiile legale, va fi sef impreuna cu altii la o celula superba
4
3
Felicitari Teo! In noua functie poti face mult mai mult pentru orasul nostru. Te cunosc, esti baiat destept si am mare incredere in tine!!! Avem nevoie de persoane ca tine, cu experienta, venite din mediul privat, pentru a misca lucrurile si in companiile care prin excelenta erau destinate matrapazlacurilor! Forta sa fie cu tine! Arata-le postacilor de mai jos cat de bun manager esti!!!
4
7
Iar stiri cu machidoni ? Greata....
15
6
Probabil sedintele erau puse prea devreme, la 10.
8
2
Nu stiam ca sunt atat de multi makidoni in Constanta. S-au infiltrat analfabetii astia de makidoni peste tot. Cum deschizi o usa la o institutie de stat dai peste un makidon sau o makidoanca. Bancile sunt pline de makidoni. Sunt prosti, dar hoti.
16
5
Se pregateste sa ii ia locul lui Florin Gheorghe la RAEDPP. Ghini adradzi, Teo!
10
1
In traducere ar fi cam asa : mai constantean prost, daca tu ai crezut ca eu vreo grija pentru oras sau vreun proiect te-ai inselat. Interesul meu primeaza si eu vreau bani ca de aia neamul meu machedonesc are reprezentant. Dar nu disperati pentru va promit ca din noul post voi incerca sa fur pentru mine, Chitac si mai ales Felicia cat mai mult si cu spor, de asemenea in CLC las in loc alta lepra ca mine pe care ati votat-o tot voi prostilor
24
5

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620