REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Teo Trandafir dă de pământ cu Gabi Bădălău: „Vreți Bianca Drăgușanu? Puneți mâna, fiți bărbați”

Teo Trandafir dă de pământ cu Gabi Bădălău: „Vreți Bianca Drăgușanu? Puneți mâna, fiți bărbați”

A.F. 22 iunie 2024 | 00:00 346

Frumoasa Bianca Drăgușanu a pus piciorul în prag și s-a despărțit de Gabi Bădălău, de data aceasta definitiv! Superba blondină a hotărât că nu mai are nimic de împărțit cu Bădălău și a încheiat orice legătură cu el. Recent însă, Teo Trandafir a discutat cu Ilinca Vandici despre subiect și a dat de pământ cu afaceristul.

Teo Trandafir da de pamant cu Gabi Badalau: „Vreti Bianca Dragusanu? Puneti mana, fiti barbati”Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău, Teo Trandafir

Teo Trandafir dă de pământ cu Gabi Bădălău

Se știe că Bianca Drăgușanu este o femeie puternică căreia nu mulți i-ar putea face față. Dovadă stă și faptul că după 4 ani de relație vedeta s-a despărțit de afacerist. Acesta din urmă a decis să se afișeze la un eveniment monden la braț cu noua cucerire, o tânără pe nume Daria, la care, culmea, a fost prezentă și Bianca. De aici a început un scandal cu tunete și fulgere. Probabil că Gabi Bădălău a vrut să o facă geloasă pe Bianca, însă nu a fost cea mai bună strategie pentru că înainte de toate, Bianca a demonstrat mereu că poate avea pe oricine își dorește și că poate lăsa oricând trecutul în spate. Iar Bianca este o femeie cu pretenții. În acest context, Ilinca Vandici și Teo Trandafir în cadrul emisiunii „Follow US” de la Kanal D2 au discutat de cât de dificil poate fi să ai o relație cu o femeia precum Bianca și l-a desființat pe Gabi Bădălău, dând de înțeles că ar trebui să fie „mai bărbat” pentru cineva ca Bianca.

Ilinca Vandici: „Cât de greu e ca bărbat să-i faci față și să stai cu o femeie frumoasă, independentă!”

Teo Trandafir: „Dar nu știi ce ți-au luat? Scuze! Când ai luat-o pe Bianca Drăgușanu știai foarte bine că nu e Georgeta Crăcănel din Adunații-Copceni! Păi, ai vrut-o!”

Ilinca Vandici: „Dar la început te atrage fizic, te atrage puterea asta, după care stând cu ea în casă și văzând că nu ai de unde să o apuci…”

Teo Trandafir: „Dragi bărbați din lumea întreagă, eu vă dau un singur sfat. Vreți Bianca Drăgușanu? Puneți mâna, fiți bărbați. Deoarece, deodată se ridică armăsarul din ea”, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510