REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Teodora și Alex de la “Insula Iubirii”, vacanță de lux în Dubai

Teodora și Alex de la “Insula Iubirii”, vacanță de lux în Dubai

Valentina CAMARA 15 aprilie 2023 | 00:00 1009

Teodora și Alex au decis să se bucure de momente frumoase departe de meleagurile românești, astfel că cei doi au ales o destinație de lux. Foștii concurenți de la Insula Iubirii, sezonul 6 sunt în vacanță în Dubai și se bucură de fiecare moment. Iată dovada că sunt fericiți mai niciodată!

Teodora si Alex de la “Insula Iubirii”, vacanta de lux in Dubai

Alex și Teodora de la Insula iubirii au trecut prin mai multe momente tensionate, iar fosta concurentă a avut mai multe tentații pe insulă și renunțase la verighetă, însă lucrurile dintre ea și Alex au revenit la normal și cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. Recent, Teodora și Alex s-au căsătorit religios, iar cei doi au devenit părinți în urmă cu câteva luni.

Teodora și Alex, vacanță în Dubai

Teodora și Alex trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi au decis să se bucure în această perioadă de o vacanță de lux departe de meleagurile românești. Cei doi au ales ca destinație Dubai, iar fosta concurenta de la Insula Iubirii a postat câteva imagini pe contul ei personal de Instagram.

Teodora și Alex se bucură de fiecare moment petrecut împreună, iar relația lor este mult mai stabilă, asta după ce cei doi au devenit părinți pentru prima dată în urmă cu câteva luni și fosta concurentă a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Cum să înțeleg Teodora și Alex în rolul de părinți

Teodora și Alex de la Insula Iubirii și-au pus sentimentele mai presus decât orgoliul, chiar dacă mulți credeau că nu se vor mai împăca. Cei doi s-au schimbat radical de când au devenit părinți și susțin că sunt mai responsabili.

„Eu cred că orice femeie când are un copil se schimbă. Ne-a responsabilizat foarte mult. Ne-am și certat, pentru că apar discuții de la copil. Era foarte mică și au apărut discuții, dar acum a crescut și am văzut că este totul bine și ne înțelegem foarte bine. În mare parte m-am descurcat singură, pentru că Alex a fost plecat la spectacole. Am o prietenă care mă mai ajută, a venit de câteva zile la mine, pentru că sunt foarte aglomerată cu botezul”, a declarat Teodora de la „Insula Iubirii”, în urmă cu puțin timp, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303