REPLICA ONLINE CONSTANTA

26° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
26° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Teodosie a reușit! A adus ploaia pe pământurile Dobrogei

Teodosie a reușit! A adus ploaia pe pământurile Dobrogei

Replica API 17 iulie 2022 | 00:00 5114

IPS Teodosie a reușit încă o dată să surprindă. A decis să aducă ploaia pe pământurile dobrogene într-un mod inedit. Și nu, nu prin inducerea artificială a precipitațiilor, ci prin har divin și rugăciune. Și-a luat un alai de preoți, niște enoriași și s-a dus în mijlocul câmpului pentru a ține slujba de venire a ploii. Nu atrebuit să așteptăm mult pentru că imediat planurile lui Teodosie au dat roade: meteorologii anunță deja precipitații, grindină și vijelii.

Având în vedere seceta cu care se luptă România și respectiv Dobrogea, IPS Teodosie a decis să practice ceva inedit pentru a ajuta agricultura Dobrogeană să răsară și apa să vină. Arhiepiscopul Tomisului îndrumă și pe alți preoți să facă acest lucru, iar el este un exemplu pentru toți: a mers pe câmp și a rostit rugăciuni de venire a ploii.

Ce rugăciune a rostit IPS Teodosie pentru venirea ploii

Rugăciunea aducătoare de ploaie este „Slavă ție Doamne!”, iar părintele Teodosie a avut grijă să facă un adevărat ritual pentru a opri seceta din Dobrogea și chiar din toată țara.

Astfel în zilele de post: vineri, 15 iulie, ora 13.00, luni, 18 iulie, miercuri, 20 iulie, și vineri, 22 iulie, vor rosti de rugăciuni pentru ploaie la un câmp apropiat; De asemenea, în fiecare zi, se vor ruga în sfânta biserică pentru venirea ploii. Ierarhul Tomisului va merge și va rosti rugăciuni în localitățile din apropierea municipiului Constanța: Valu lui Traian, Cumpăna și Techirghiol.

Un sobor format din mai mulți preoți, în frunte cu IPS Teodosie, se roagă pentru venirea ploii.

Planurile lui Teodosie au dat roade

Cu toate aceste demersuri bine stabilite de Arhiepiscopul Tomisului, ploaia nu s-a lăsat așteptată, așa că meteorologii anunță ploi și grindină. Aversele așteptate vor depăși 35l/h, vor exista frecvente descărcări electrice și chiar grindină.

Vântul va bate cu putere, dar încă nu știm dacă acest lucru este de bine sau de rău pentru că porumbul are nevoie de apă nu de vânt.

IPS Teodosie și-a făcut bine treaba. A spus două-trei rugăciuni, iar seceta a fugit în Grecia ca toți românii.

Ariana MANTA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A adus el ploaia :-) Eu zic asa a vazut prognoza meteo si a dat năvală pt CREDULI habovnici Dumnezeu Tatăl face ce trebuie pt omenire El ii doar pt arginti si nu puțini argintiu Cunoscători stiu ce zic
1
0
Nu el a adus ploaia, ci Dumnezeu! Unii dintre voi inca nu L-ati cunoscut.
1
0
labagii inveterati....futuva'n gura de spurcaciuni ..
1
0
Cel mai mare escroc al Constantei!
3
0
daca citeam buletinul meteo si eu aducem ploaia hehe .
4
0
Ha ha ha.ce escrocherie maxima.te-n gura de Popa mincinos.vb lu ala de mai jos.stia prognoza.da sunt p****i multi oricum care o sa latre ca a facut minuni
2
0
e o zona ingradita la Poarta Alba unde nu a mai plouat de mult. poate ii ajuta si pe bietii oameni
1
0
Bre nea' Teo, daca esti asa tare, baga si una pentru chitcan, trage-i clopotu' in dunga, sa scape Constanta de napasta.
1
0
A stiur prognoza meteo din timp si a specult momentul , securist de calitate.
0
0
Daca intr un grup care se roaga laDumnezeu este un singur crestin credincios doar pentru unul Dumnezeu se miliostiveste si i rasplateste credinta!Cine nu l are pe Dumnezeu in suflet sa stie ca l are pe satana si i face voia lui!Nu este prima data cind Teodosie se roaga pentru ploaie si ploaia a venit si ne a racorit, aerul, pamintul si sufletele noastre !Nu o luati inainte lui Dumnezeu cu judecata!Necunoscute s caile Domnului!Dumnezeu sa ne ajute pe toti cei ce nadajduim in El!
0
1
Trebuie sa fii sofer de OPEL sa crezi in mizeriile astea
2
0
Sunt multzi oameni care cred in Dumnezeu mai mult decat uni slujitori care iau numele Domnului in zadar si aici ma refer in primul rand la Theodosie si preotzi lui carora le-a spus:"haideti ma sa profitam de prognoza meteo si sa ii prostim pe prosti",deci toata popimea pe teren cu rugaciuciuni specifice pentru ca ploaia vine sigur asha s-a spus la meteo si noi trebuie sa profitam.
2
0
Da, sa dea o ploaie de bani!? Pt toata lumea, nu doar pt el! Se stieeee!!!!!
0
1
ce este ala iad ??? stii?? nu ai cum ca nu e. dar dupa comentariul tau acolo esti.
0
1
sa va iau muianu'n pla la aia care jigniti si denigrati peDzeu,biserica si pe unii dintre slujitorii ei!!jeguri ordinare,sa ardeti in iad ,spurcaciunilor!
1
1
Ce mobilizare in randul useristilor, sorosistilor,satanistilor, homoxexualilor si altor spurcaciuni sa jigneasca unul din capii bisericii ortodoxe! Si pentru ce, intrucat s-a rugat pentru binele romanilor! Useristii-satanisti, care fug de Biblie ca Dracul de tamaie sant cancerul Romaniei. S-a vazut la acesti nenorociti ca n-au inclus bani in PNNR pt. irigatii, se vede acum unde acesti neterminati sant la conducerea unor administratii. Ghinionul lor!
1
1
pentru ala de la 07:23 Bombonel e pirtzar si nu e de la USR e de la Pe se de .
1
1
Bagabontu s-a uitat la meteo.. P***t ala care pune botu nu el
2
0
Mascriiul Teo nu se mai satura de golanii,numai cacanarii de prostit fraerii,da la meteo cod galben el aduce ploaia Hooooo excrocule
6
1
si puneti botul la asa ceva! Religia este facuta de oameni ca sa stapaneasca oameni, nu are nimic de-a face cu personajele imaginare din cer! Oricum Porcovosie Imputiteanul s-a uitat la prognoza meteo inainte sa faca circul asta.
2
1
cand dati de ala n***u cu coarne va face ti cruci de ...piatra si cavouri marete! dar el va ...gaseste!
0
1
Si lu kktase si lu frasu si sorsa
0
0
Iar USR-stilor , satanistilor , LGBT-istilor le dorim multa mwe !
1
0
IPS Teo e o maimuta din Muppets Show. Nu pot sa inteleg de ce ziaristii n-au altceva mai bun de facut si-l dau pe invizibilul asta pe post de salvatorul neamului.
1
2
si eu daca ma uit la meteo azi pot sa fac maine sa ploua sau sa fie soare..puneti pariu? si daca iese am haru sfant daca nu..Putin e de vina.apropo ukrainienii si au pus steaguri si embleme peste tot la noi..ne au cucerit astia fara razboi...mari....p....i...destepti adica mai suntem....nu dvs.care cititi ci aia..cu multe facultati.....traiasca valuta
0
0
Nu faci decat sa confirmi ca esti un babuin primitiv cu un vocabular format din injuraturi. Familie de rahat plus un anturaj de rahat in care te-ai invartit, a rezultat specimenul agresiv ce urla ca o primata turbata.
1
0
Sa i s**i kariciu, daca sti ce i ala, babuinului de jos! Si mijul nevestesi. Hasmo car si hasmo miji. Asa ca la babuini sa ti dau, cultule!
1
0
In exemplul babuinului de mai jos, care blesteama si injura afisand un comportament primitiv, este fix dovada ca religia este sinonim cu lipsa educatiei.
2
1
Mereu m-am intrebat de ce cei ce apartin unei religii refuza progresele stiintifice, denigreaza medicina, tot ce inseamna avansul speciei umane, si adopta cu ignoranta o doctrina fara sens menita de milenii sa-i faca pe oameni sa nu se intrebe ce e dincolo de planeta asta, de dealul acela, etc. Curiozitatea a deranjat mereu biserica.
2
1
Cu ziaru de kakat vandut. Hooooaaaa. Nu va place biserica, diavoli nenorociti. Tradatori de neam si tara, cumparati de primarasi pedepsiti de Dumnezeu.
1
2
Ar trebui sa se roage si pentru Primaria Eforie, ca sa iasa Dracul din Primarie. Numai Dracul face ca acolo sa nu fie lucrurile cum ar trebui sa fie...poate de aia primarul se crede stapan pe tarlaua Eforie. Exista contre intre primarul Eforie si arhitectul sef? A vrut sa scape de fostul arhitect, fiindca ala solicita planuri pentru eliberare de autorizatii. Acum o fi un el dorado in Eforie la eliberarea de autorizatii? Se lucreaza si fara autorizatii...si daca soliciti explicatii, primarul te ameninta cu amenda...nelegala. Am fugit de Dracul PSD, si a intrat in Primarie, Ma-sa lui Dracul.
1
2
E incredibil cum sarlatanii astia au prostit oamenii cu povesti, secole la rand. Nu e de mirare ca Romania are gradul cel mai ridicat de credinciosi din toata Europa. Locul ideal sa isi creasca oile fara minte.
1
0
Trebuie sa fi destul de ignorant si rupt de realitate ca om, pentru a crede ca motivul ploilor de azi au fost rugaciunile dubiosilor in rochie.
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513