REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
30.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Teodosie crede că toți banii donați Bisericii sunt buni, chiar și cei proveniți din jocuri de noroc sau pariuri

Teodosie crede că toți banii donați Bisericii sunt buni, chiar și cei proveniți din jocuri de noroc sau pariuri

Virgil STOIAN 14 iulie 2024 | 17:46 940

Încă o declarație controversată a Arhiepiscopului Tomisului. IPS Teodosie afirmă că cei care vor să doneze Bisericii sau celor nevoiaşi bani din sumele câştigate la pariuri sau la loto pot face acest lucru.

Teodosie crede ca toti banii donati Bisericii sunt buni, chiar si cei proveniti din jocuri de noroc sau pariuriIPS Teodosie

Culmea, afirmaţia vine la nici un an după ce Teodosie susţinea, întrebat dacă sunt binecuvântaţi banii câştigaţi la jocuri de noroc, că sălile cu jocuri de noroc sunt „un blestem”, iar jocurile de noroc sunt mai periculoase decât drogurile. În toamna anului trecut, Teodosie era întrebat, la acelaşi post de radio, dacă „„sunt binecuvântaţi banii care sunt câştigaţi din activităţi care nu se prea potrivesc cu viaţa creştină? De exemplu, sălile cu jocuri de noroc, saloanele de înfrumuseţare, operaţii estetice etc.?”. „Sălile cu jocuri de noroc, nici într-un caz! Acestea sunt un blestem. Au început să fie jocurile de noroc la fel de periculoase sau mai periculoase decât drogurile! Ce îmi aud urechile!”, răspundea, atunci, arhiepiscopul Tomisului.

Aceeași întrebare, alt răspuns “Putem da la biserică sau la săraci din banii câştigaţi la loto sau la pariuri?” a fost întrebat, săptămâna aceasta, la Radio Dobrogea, arhiepiscopul Tomisului, Teodosie. „Din oricare bani vă aparţin puteţi să daţi!”, a răspuns Înalt Prea Sfinţitul. Tot cu aceeași ocazie, IPS Teodosie a declarat că boala e o consecință a păcatului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
popa nu zice ca banul este ochiul..... atunci vrea un lant de legat boul la git?
2
1
au sau cat se mari escroci pot fi si astia de la radio dobrogea ca sa-i serveasca drept platforma propagandistica spagoveanului tacanit ? si la foc automat in ultima vreme
5
1
Pe cine intereseaza ce crede infractorul asta?
10
1
inseamna ca boala pe care o am eu pe mmmwistul spagoveanu e corecta !!!
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510