REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Terasa Casa Românească livrează mâncare alterată la domiciliu! Video

Terasa Casa Românească livrează mâncare alterată la domiciliu! Video

Virgil STOIAN 24 iulie 2023 | 00:00 4778

Nici în acest an se pare că turiștii nu dau năvală pe litoralul românesc. Unul dintre motive poate fi și mâncarea servită în unele restaurante sau terase. Astfel, o femeie care a făcut comandă de mâncare la restaurantul Casa Românească din Mamaia a avut surpriza să primească mâncarea deja alterată. Contactați de reporterii Replica de Constanța, reprezentanții restaurantului au dat vina pe cei de la bucătărie, garantând că este un caz singular. Vă reamintim că, în urmă cu doi ani, Replica de Constanța a scris despre același restaurant, după ce clienții s-au plâns de calitatea mâncării.

Terasa Casa Romaneasca livreaza mancare alterata la domiciliu! VideoCasa Românească

Clienta care a reclamat mâncarea stricată de la Casa Românească a comandat porțiile în jurul orei 2 dimineața, fiind vorba despre tochitură dobrogeană cu mămăligă, telemea de vacă și tigaie picantă de porc. Nu mică i-a fost mirarea când a primit tochitura care aproape că... fierbea. Și nu din cauza că fusese încălzită prea mult... ci pentru că se acrise.

Terasa Casa Romaneasca livreaza mancare alterata la domiciliu! Video

Am comandat două porții de mâncare de la Casa Românească, vineri dimineață, în jurul orei 2. Mâncarea a ajuns stricată, aproape că fierbea. Managera cu care am vorbit mi-a spus că e vina celor de la bucătărie, că a fost o greșeală. După ce am sunat, mi-au înapoiat banii și mi-au propus să îmi trimită și altceva de mâncare ca să nu fac sesizare. Dar eu nu sunt omul care trece peste asemenea lucruri. Plus că urmau să mânânce și copiii din acele produse. Dacă nu eram acasă și apucau să guste? Am observat că mai multe persoane s-au plâns de proasta calitate a mâncării, așa că cineva ar trebui să controleze acest aspect”, a declarat pentru Replica de Constanța, clienta nemulțumită.

Terasa Casa Romaneasca livreaza mancare alterata la domiciliu! VideoTochitura alterată

Contactați pentru un punct de vedere, reprezentanții ”Casei Românești” au declarat că nu au mai avut asemenea probleme și că nu se va mai întâmpla: ”Știm de problemă. Doamnei i s-au dat banii înapoi. Nu știm exact ce s-a întâmplat însă vă garantez că este pentru prima și ultima oară. Probabil că fiind printre ultimele comenzi, din cauza oboselii, au greșit cei de la bucătărie. Toate produsele noastre sunt proaspete, ne respectăm clienții și mâncarea e de cea mai bună calitate”, a declarat pentru Replica, un reprezentant al Casei Românești.

Terasa Casa Romaneasca livreaza mancare alterata la domiciliu! VideoComanda livrată

Astfel, Casa Românească intră iar pe lista neagră a localurilor cu probleme. Nu știm dacă este un caz singular sau nu, însă foarte multă lume se plânge de calitatea mâncării de aici.

Terasa Casa Romaneasca livreaza mancare alterata la domiciliu! Video

Poate că cei responsabili ar trebuie să fie mai atenți cu cine se ocupă de prepararea mâncării. Reamintim că, în urmă cu doi ani, o clientă s- a plâns că i s-a făcut rău după ce a servit masa la Casa Românească. Mai multe, citiți AICI.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru toți habarniștii care nu au gătit o omletă în viața lor și care sunt mari specialiști pe aici și comentează aiurea dorind să moară și capra vecinului (in speță restaurantul în cauză) , uitați-vă puțin la voi întâi și la viața voastră și abia apoi să aveți pretenții aberante de la alții , perfecților ce sunteți voi perfecți .
2
4
Concurenta nu doarme...da lovituri sub centura...
9
1
Am comandat și eu de mai multe ori de la acest restaurant și mâncarea a fost foarte buna de fiecare data!
6
8
E si un idiot care tot incearca sa mobilizeze lumea sa faca mese organizate acolo, noroc ca oamenii din Constanta stiu ce laturi se vand si ii dau flit .
9
5
Si? Mai este deschisa dugheana mackidoneasca?? Horica ce zici, ia sa te vad!
16
3
Fraiierilor,machii va dau toate gunoaiele si mortaciunile la masa.totul se recicleaza,nimic nu se arunca.
14
2
PS: pai mancarea aia s-a stricat din principiu
11
3
Cum sa mananci tochitura si tigaie picanta de porc la ora 3 dimineata? =))
27
1
Sa fim serioși, Firea știa. Știa și Pandele. Chiar și Dragnea știa.
15
1
Am mancat si eu de la ei, atat pe terasa, cat si delivery, nu am avut probleme, totul a fost ok de fiecare data (prospetime, timp de livrare, cantitate). Greseli se intampla peste tot, doar ca unele sunt mai mediatizate decat altele. Atat timp cat si au asumat si au incercat sa remedieze problema, merita o sansa sa dovedeasca ca isi respecta clientii.
8
21
Cum adica “situatii rare” in care primesti mancare stricata ? 2 cazuri in presa ! oboseala invocata de patroana nu este o scuza credibila; asta inseamna alte sute de cazuri care fie au avut indigestii usoare fie au ajuns la spital dar nu si-au dat semana de la ce pentru ca mancasera din mai multe locuri si toxinfectia alimentara nu se declanseaza imediat ci dupa o perioada de cateva ore chiar o zi si cazurile nu au ajuns in presa; succesul la delivery se datoreaza numelui bine ales care inspira incredere; i-am remarcat pe glovo si tazz si am comandat de la ei cu 3 ani in urma de doua ori; adevarul este ca nu se fac controale suficient de dese si serioase pentru ca horeca are foarte multe unitati iar anpc, dsvsa si/sau dsp au mult prea putini inspectori care sunt cu mult depasiti daca nu sunt uneori corupti; controalele de calitate inalta si foarte frecevente sunt foarte scumpe iar romania este o tara subdezvolatata care nu are bani pentru asta
13
4
Este regretabil ce s-a întâmplat, mai sunt situatii rare cand angajații gresesc, si asta e valabil pentru toate terasele si restaurantele, hai sa fim seriosi. Nu denigram un local care are multi clienti mulțumiți, oamenii si-au cerut scuze, au înapoiat banii, se mai întâmplă si astea, dar nu se improasca cu noroi. Sa fim raționali și corecți. Bineinteles, sa fim pretențioși si la calitatea mâncării!
6
21
Și când te gândești că acest restaurant este unul dintre restaurantele care merge cel mai bine pe delivery , se pare că doar pe delivery încasează zi de zi undeva la 20.000 de lei . Să fie doar o reclamație rău intenționată ? Totuși sunt sute de clienți zilnic care sunt mulțumiți și continuă să comande de la acest restaurant , dacă mâncarea ar fi nașpa nu ar avea asemenea vânzări . Eu cred că concurență îi poartă sâmbetele .
10
26
Iti vine sa vomiti… Rusine, au si preturi mari… Laturi pt caini, asa am ajuns sa isi bata joc patronii
26
5
Cea mai mare infectie de “restaurant”. Am fost tepuit de aproximativ 3 ori de jegurile astea, au mai multe denumiri pe glovo asa ca aveti grija. MANCARE IMPUTITA efectiv.
33
4

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510