REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
29.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Terasa Motor își redeschide porțile, dar de pomană

Terasa Motor își redeschide porțile, dar de pomană

Replica API 22 iulie 2022 | 00:00 1665

Terasa Motor din Mamaia s-a redeschis în acest an. După ce anul trecut a ars din temelii și angajații abia mai reușeau să adune câte ceva de prin ruine, anul acesta a revenit pe litoral cu un aspect nou și fresh, dar degeaba. Ospătarii terasei se plang de faptul că nu vine nimeni și că degeaba au redeschis, iar puținii turiști din Mamaia spun că ei au oprit ca săa mănânce ceva. Mamaia a devenit un popas, pentru românii care se îndreaptă spre alte stațiuni.

Anul trecut, vineri, 3 septembrie 2021, militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină, în staţiunea Mamaia, zona Cazino, acolo unde a izbucnit un incendiu. Potrivit reprezentanţilor ISU, la faţa locului s-a intervenit cu 5 maşini de stingere. Mai apoi, focul s-a extins și la terasa AZA. Incendiul a avut urmări dezastruoase, care a lăsat în urmă praful și publerea din terasele respective. Au ars, pe o suprafață de cca. 500 mp, după cum urmează: terasa Motor (în proporție de cca. 90%), casa AZA (în proporție de cca. 80 %), casa Andreea (în proporție de cca. 80 %).

Terasa Motor, revine în 2022

Având în vedere dezastrul din urmă, nu mai părea că terasa o să se redeschidă în viitorul apropiat, dar se pare că patronii au făcut tot posibilul ca terasa să fie gata până la începerea noului sezon estival. Terasa are un aer nou și fresh, dar din păcate Mamaia e tot goală, iar mesele terasei plâng după clienți.

Ospătarii suspină după clienți și tips, iar patronii după grămezile de bani pe care în alți ani le făceau cât ai pocni din degete. Probabil, dacă ar fi știut patronul, nu investea iar, într-o afacere care nu va fi profitabilă pe anul 2022.

“Nu prea e nimeni pe aici, abia abia reușim să vindem și noi un fel de mâncare. Oricum, această problem este în toată stațiunea, nu numai la noi, cred că ați observat că este gol.”, a declarat un ospătar.

Turiști puțini, grăbiți spre alte stațiuni

Nici turiștii care abia se văd pe faleza de la Cazino nu sunt mai prejos cu declarațiile, aceștia în mare parte sunt doar în trecere, vrând să ajungă în alte stațiuni: “Eu nu stau ]n Mamaia. M-am oprit să mănânc ceva și acum îmi continui drumul spre Eforie. Nu e de stat aici. Parcarea este scumpă, mâncarea la fel, s-a stricat stațiunea.”

Indiferent cât de tare s-ar strădui unii proprietari de terase, cum este și în cazul terasei Motor, care s-a făcut scrum anul trecut, să își atragă clienți prin diferite amenajări și oferte, aceștia refuză să rămână în Mamaia, preferând perla litoralului românesc pe post de popas.

Ariana MANTA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
conform noii ordini mondiale, concediul se va face in fata blocului, pe banca, la spart seminte si jucat table.
0
0
la asa preturi? lasa ca si anul trecut erau asa preturi si era plin acum s-au marit taxele plus parcarea
1
0
La asa preturi oare cine le vai calca pragul...
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513