REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.7° Constanța Lun., 12 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6819
28.7° Constanța Luni, 12 August 2024 Anul XX Nr. 6819
 

TERASELE Cafe do Brasil, Entourage sau Bistro Tomis, extinse ILEGAL, vor fi DEMOLATE

TERASELE Cafe do Brasil, Entourage sau Bistro Tomis, extinse ILEGAL, vor fi DEMOLATE

Replica API 30 decembrie 2020 | 16:40 9497

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, anunța, în luna noiembrie a acestui an, că a identificat o terasă construită ilegal pe domeniul public şi promitea, în mod public, că până la sfârşitul săptămânii va face toate demersurile necesare pentru ca aceasta să fie demolată. Era vorba de Mio Caffe, iar acțiunea s-a concretizat.

Ulterior, au fost identificate alte 20 de construcții ilegale, fiind vorba de localuri (terase), situate în diferite zone ale municipiului, de la Peninsulă, la zone periferice. Însă, printre acestea, sunt și nume cunoscute, precum Cafe do Brasil, Entourage sau Bistro Tomis. Precizăm că unele dintre ele sunt doar extinse ilegal. Potrivit reprezentanților Primăriei, au fost emise somații de demolare, iar administratorii localurilor trebuie să se conformeze în termen de 48 de ore de la primirea acestora.

Citește și: Au început DEMOLĂRILE la MIO Caffe, locul PREFERAT al lui BABU

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da ferma de vaci de pe strada Tache ionescu din Palazu Mare care este intre vile si pe malul lacului cand o darama sa va duceti sa vedeti cum pute zona
1
0
Dati afara putorile de la Polutia Locala care au inchis ochii la ilegalitati !
3
0
Mania conspiratiei v-a tocat mintea. Voi nu sunteti in stare sa ganditi cu capul vostru. Daca cineva va vinde o gogoasa ambalata frumos, o haliti cu tot cu ambalaj. Sunteti niste ZERO, care nu ati realizat nimic in viata dar stati voi si judecati lumea. Boschetarilor
4
2
Tori plictisitii de mai jos, cu creierul prajit de facebook, stau ei asa si analizeaza. Si se gandesc ei asa...cinstitii, cum a luat ulul spaga, ca sa rezolve nu stiu ce... Pai bai fomistilor asta este numai in capul vostru, ca sa nu mai zic ca daca erati voi in postura de a aviza ceva, pai voi luati cu doua maini...Mars la munca, sclavilor.
2
2
Doar daca dau spaga inapoi cei care i-au iertat atatia ani
6
0
Prea putin. Confiscarea profitului pe fiecare masa amplasata ilegal
6
2
Proprietari astia dar si alti au construit au construit ilegal dar ilegalul a devenit legal cu spaga data PSDistilor MAZARE sau FAGADAU,acum ca numai este PSDeu la conducere in Constanta nici pilele"investitorilor"numai exista deci se poate aplica legea,poate tu nu stii dar devenise o moda in Constanta sa ei aprobare pentru o casa cu un etaj dupa care se construia un bloc cu 4 etaje ignoranduse legea de catre proprietarul constructiei cu aprobarea primarului si a arhitectului orasului Constanta;sau tu ce vrei ca nimeni sa nu se atinga de abuzurile lui Mazare si Fagadau si ale slugilor lor?.
6
2
in toata europa se cauta solutii ptr tot felu de cafenele restaurante sa aibe si terase chiar ele si pe spatiul public .. noi sunt anapoda .
5
9
Nu au sarit la cap,plus ca amiralul de barcute cu vasle.are si el promisiuni facute,oameni care..........
5
10
in era in care altii se sterg la cur cu robotzi dar noi demolam , e bineeeeeee elctorat retard egal primar plotoner...gata am rezolvat problemele
5
9
Vorbiti romaneste incultilor. Terasele UJCM, Cafe Romania sau Taclale a-ti vrut sa spuneti.
5
7
90% din terasele din Constanta sunt extinse ilegal! TOATE trebuie daramate! Ne-am saturat de hotii astia! Sper sa urmeze cladirile ridicate ilegal pe domeniul public!
19
4
Makiodonii sa faca spume pana mor. Babu si Fatalau au incasat spaga de la makidoni. Verificati toate autorizatiile de construire si veti vedea ca mai mult de jumatate nu respecta legea. Fatalau si Babu au facut combinatiile cu d3zvoltatorii imobiliari. Rasautianu este responsabil pentru comercianti si el a participat la jaf si infractiuni si a luat spaga.
18
5
Nu pai poate makidonu sa fure linistit? Ba chiar trebuie sa treaca de la PSD la PNL?
14
3
Bravo Chitac. Felicitari. Hotul de Babu sa dea banii inapoi si Fatalau sa raspunda pentru toate hotiile facute. Babu si Fatalau doi makidoni au distrus orasul nostru.
23
6
Natie de cacat....ce fericire mare cind moare capra vecinulu,va bucurati cind moare unul bogat si cind demoleaza niste terase civilizate
7
26
La terasa din poza au daramat peretii, dar mesele tot acolo sunt, legate cu lanturi...Din primavara, trotuarul tot va fi ocupat de mese, dar in aer liber ?
17
3
Cotetze pline de cocalari. Fact
27
4
daca muta HC la iesirea din Cta, oricare iesire vrea el, mai ia un mandat sigur.
24
2
darmati tot bre tot
17
2
Inchideti pacanelele de la parterul blocurilor si de pe langa scoli.
25
5
deja ii dor ochii pe constanteni de la atat praf in ochi, kkatzi noi, aceiasi putuare, alta culoare....
18
4
Terasa cin cin...pe cand o demolati Cred ca e cea mai mare.infectie
35
3
ocupat de porcul obosit cand va fi eliberat ??? Iar cel ce a semnat la parnaie !!!
23
5
este si terasa rumen de pe unirii.pe cand demolarea d-le primar?
27
7
Foarte bine! Decizii luate cu capul limpede! Cui ii convine sa iasa la plimbare si sa treaca pe langa toti care mananca la masutele inghesuite pe trotuare.
26
3
Daramati, ca sa fie exemplu pentru cei care mai vor sa construiasca ceva ilegal in Constanta sau Mamaia!
28
3
La toti machidonii care nu au respectat legea.
37
4
Ati votat schimbarea Poftim luati schimbare Cu amaratele de terase a inceput schimbarea Rechinii imobiliari sunt toti in regula Hagaha luati schimbare Conducatorii sunt la fel ca cei care i voteaza Felicitari Da ti le schimbare
13
25
Sa demoleze si blocuriile construite cu japca pe spatii verz. mamaia se scufunda de beton
47
1
Asteptam sa fie distrusa si cea mai de cacat terasa din Constanta, Manara, care ocupa ILEGAL sute de metri patrati din spatiul public!
46
4
ba radu cristian pitziponculecind darimati cotetzele dintre saturn si venus? dar gunoiul de terasa a interlopului luca,plaja mangalia,mizeria aia,basca asa zsele hoteluri de pe plaja,cind le demolati? arata statiunile ca niste mirlanii betonate cimentate,dupa mintea si chipul primarului,consiglierilor inculti si needucati ,circiumari hoti si analfabeti!
20
1
Legal sau ilegal, arata ca buba in cur si ocupa si spatiul trotuarului, incurcind pietonii si mai ales carucioarele pentru copii. Sa le demoleze, in general stabilimente pentru bombardieri, ce flegme arunca suedejii peste gardulete.
35
3
acest oras nu o sa isi revina ever atat timp cat sunt retarzi incantati de acest tip de actiuni, la ce ne trebuie asfalt, parcari strazi sigure daca a murit capra vecinului si nu mai are terasa gata am rezolvay e un oras mirific alte orase nu stiu cum sa fie mai atractive pt turisti si noi radem tot, bravo futuva natia de plotoneri sa va iau orasul in qula...asa ca e mai mult spatiu acum ca nu mai sunt terase
8
37
Asta este doar de inceput de mandat, vedem peste 6 luni cate s au mai daramat. Terasa Mio era cu dedicatie, tot Psd era acolo la cafea....vedem in 6 lunii care se mai darama, nici una sau vreo cociaba sa ne scoata ochii!!!!!
29
2
TINE MINTE !!! DACA NE MUTI CARTIERUL REZIDENTIAL HENRI COANDA IN PALAS ... SAU LA IESIRE DIN CONSTANTA ... UNDE VREI TU ...O SA FACI CONSTANTA GREAT AGAIN ... SI E POSIBIL SA RAMAI PRIMAR PE VIATA ... SANATATE !!!
79
6
Lasa -le naiba de terase! Erau si tare frumoase !
26
8
bai nea tac pac chitac,daca faci pe draq in patru si muti H.C. s-au locatarii din acela containere ,te speli de toate pacatele
57
6
Sa mai lase machidonii trotuarele si pentru pietoni!
90
6

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016