REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.1° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
30.1° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

TEREN de pe malul Lacului Siutghiol, scos la licitație cu peste 2 milioane de euro

TEREN de pe malul Lacului Siutghiol, scos la licitație cu peste 2 milioane de euro

Replica API 10 decembrie 2020 | 16:48 2979

Tot mai multe bănci constănțene au umplut site-urile cu case, terenuri, apartamente și chiar mașini. Instituțiile bancare scos aceste proprietăți la licitație în speranța că-și vor recupera banii împrumutați.

Pe site-urile băncilor constănțene îți achiziționa proprietatea dorită, fie că vorbim de apartament, casă sau teren, la un preț foarte accesibil. Pentru a putea participa la vânzările publice este necesar să îndeplinești mai multe condiții. În primul rând, trebuie să urmărești foarte atent ofertele de care băncile dispun, mai apoi este necesar să depui în contul instituției care organizează executarea silită o cauțiune în valoare de 10% din prețul de pornire al proprietății.

Iată la ce prețuri sunt scoase la licitație proprietățile din județul Constanța

Prima proprietate care ne-a atras atenția este situată în orașul Cernavodă, pe strada Tudor Arghezi. Casă dispune de suprafață construită de 81 metri pătrați, fiind compusă din dormitor, camera de zi, bucătărie, hol și baie. Aceasta dispune și de un teren în suprafață de 300 metri pătrați. Prețul de pornire pentru această proprietate este de 34.500 de euro.

O altă casă, de data aceasta, situată în orașul Mangalia, este scoasă la licitație. Prețul de pornire fiind de 29.000 de euro. Casa este formată din 2 camere, bucătărie și baie. Aceasta este construită pe o suprafață de 66 de metri pătrați și dispun de de un teren în suprafață de 75 de metri pătrați.

În Medgidia există posibilitatea achiziționării unui depozit. Depozitul se află pe strada Silozului, dispune de o suprafață construită de 229 de metri pătrați și un teren de 3.000 de metri pătrați. Prețul de pornire al licitației este de 66.000 de euro.

În Mamaia, zona Summerland, pe malul Lacului Siutghiol, este scos la licitație un teren intravilan în suprafață de 4.125 de metri pătrați. Prețul de pornire al licitației este de 2.338. 875 de euro.

Condițiile de participare

Cum poți să participi la o asemenea licitație? În primul rând, identifici proprietatea care te interesează, fie că vorbim de apartament, teren, depozit sau o casă. Licitația pentru aceste proprietăți se organizează de către executorul judecătoresc agreat de fiecare instituție bancară. De la aceștia se pot afla informațiile necesare cu privire la dată, oră sau locul de organizare. De asemenea, este necesar să depui la sediul executorului o ofertă scrisă, împreună cu dovada existenței scrisorii bancare. În cazul în care câștigi licitația, trebuie într-un interval de maxim 30 de zile, să achiți diferența de preț pentru proprietatea adjudecată.

Dacă nu ești declarat câștigătorul licitației, garanția de 10% depusă îți va fi restituită.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cam multe valuri pe "lac"...
1
0
Urmeaza casa lu Baronu de pe unirii !
2
0
Am fost la un hotel de 4stele pe Malul lacului ,apa din lac si canalele alea din imprejurimi puteau ca Dracu in vara lui 2019.
4
0
Acces la asa ceva.toate sunt facute cu cap.nu te poti inscrie la licitatii pt ca sunt manevrele executorilor. Se fac 2 3 licitatii pana scade pretul rau de tot dupa care intra pe fir rechinii imobiliari care dau parte executorului.vrajeli ieftine.daca te bagi peste ei vin si te calca in picioare.toata lumea stie manevrele astea.vrajeli ieftine.
8
1
bai esti nebun ......v-ati transformat in agentie imobiliara? vedeti-va de ziaristica....de lucruri de genul asta se ocupa altcineva.
5
0
Sunteti cu capul? 560 de euro mp pe praful asta?
8
1

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620