REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Terenurile de 8 milioane de lei ale latifundiarului Petrișor Petrescu, scoase la vânzare

Terenurile de 8 milioane de lei ale latifundiarului Petrișor Petrescu, scoase la vânzare

Andreea CONDURACHE 18 noiembrie 2023 | 00:00 4716

Administratorul judiciar al societății Bio Consulting Center Delta SRL, anunță organizarea unei proceduri de licitație publică în vederea vânzării mai multor bunuri din comuna Baia, județul Tulcea. Vorbim despre mai multe bunuri imobile, cât și mobile, cu o valoare totală de peste 8 milioane de lei, fără TVA. Firma este deținută de latifundiarul Petrescu Petrișor și Dragomir Bogdan Lucian.

Terenurile de 8 milioane de lei ale latifundiarului Petrisor Petrescu, scoase la vanzarePetrișor Petrescu

Mai multe bunuri ale unei societăți din Tulcea, fiind vorba despre Bio Consulting Center Delta SRL, au fost scoase la vânzare. Vorbim despre mai multe bunuri imobile: un teren intravilan în suprafață de 35.305 mp, un laborator, mai multe magazii, un depozit de produse agricole, un cântar, o platformă betonată, dar și un șopron, dar și bunuri mobile, fiind vorba despre diverse echipamente tehnologice. Prețul total de pornire al licitației este de 8.108.841 de lei, fără TVA. Firma înființată în anul 2014 se află în prezent sub incidența legii 85/2014, adică nu se află inclusă în selecțiile de firme active și este deținută de Petrescu Petrișor și Dragomir Bogdan Lucian.

 

Terenurile de 8 milioane de lei ale latifundiarului Petrisor Petrescu, scoase la vanzarebunurile scoase la licitație

Petrescu Petrișor este unul dintre liderii agriculturii organice din România, fiind considerat catalizatorul care a impulsionat ca mai bine din 10% din suprafața arabilă a județului Tulcea să fie cultivată bio. În Top 50 fermieri, Petrișor Petrescu se află pe locul 15 cu o avere estimată la 50 de milioane de euro. Conform informațiilor agrointel.ro, Petrescu administrează circa 12.000 de hectare de teren arabil, reunite în Asociația Delta Dunării Organics, din care mai fac partea și alți 30 de fermieri.

Terenurile de 8 milioane de lei ale latifundiarului Petrisor Petrescu, scoase la vanzarefirmele la care Petrișor Petrescu este asociat

În prezent, numele lui Petrișor Petrescu apare în mai multe companii: Special Ecologic Consulting SRL, Cooperativa Agricola Ecoproduct Mahmudia, Cooperativa Agricola Ecoproduct Zebil, Ager SRL și Bio Consulting Center Delta SRL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multimilonar în capul vostru... in realitate dator vândut la bănci și camatari. Omul este parfumuri..nu va mai ambalați
5
0
milionar in euro ajuns in faliment ? lichidatorul vinde din bunurile sale ? naspa rau
4
0
Adică marele moșier, boierul,etc.,își vinde din acareturi pentru a și schimba pălăria și bastonul cu un sombrero și un bici mai sud americane,conforme cu mafia și mafioții din domeniu.
4
3

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166