REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Teribilistul mort de beat la volan își caută mireasă la televizor! Video

Teribilistul mort de beat la volan își caută mireasă la televizor! Video

Mirela PASCAL 16 martie 2023 | 00:00 27344

Vă mai aduceți aminte de accidentul din 2019, de pe bulevardul Tomis, provocat de un teribilist de 26 de ani, beat mort la volan?! Personajul revine în atenția publicului... și nu orice public, ci unul destul de larg. Antonio, care a făcut praf două mașini, printre care și a lui, în buricul orașului, și aproape a mutilat un șofer, își caută mireasă la televizor, la o emisiune matrimonială. Înainte să intre în casa Mireasa, „vedeta“ din Constanța a fost condamnată la 2 ani și 6 luni de închisoare și la plata unor daune materiale deloc modice.

Teribilistul mort de beat la volan isi cauta mireasa la televizor! VideoAntonio și mașina pe care a făcut-o praf, în 2019

În urmă cu trei ani, un bărbat de 26 de ani, în timp ce se afla sub influenta băuturilor alcoolice, a condus un autoturism pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa, dinspre Bdul. Aurel Vlaicu către str.Soveja, iar după intersecţia cu strada Tulcea a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism, care era condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 30 de ani. Cel din urmă a ajuns la spital, iar șoferul aflat sub aburii lui Bachus a ajuns pe mână procurorilor, fiind cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Avea o alcoolemie de peste 2,39 mg/l alcool în sânge, stare în care acuitatea vizuală scade, poate apărea confuzia mintală și reflexele sunt abolite.

Teribilistul mort de beat la volan isi cauta mireasa la televizor! Videoaccidentul din 2019

Video, după impactul din 2019:

Proaspăt condamnat, Antonio își caută iubirea la televizor

Imaginile de la fața locului au fost dovada vie că tânărul teribilist nu mai era conștient de faptele sale, s-a dat în spectacol fiind preocupat, în special, că victima i-a stricat capota mașinii, un Audi A6. Astăzi s-a aflat și identitatea tânărului, fiind vorba despre Antonio Anghel, un taximetrist din Constanța, care își caută mireasă la televizor, în timp ce victima sa încă suferă după accident, având fractură a coloanei cervicale, fractură de bazin şi fractură a coccisului, fiind operat la piciorul drept de trei ori, pentru care s-a aplicat grefă de piele.

Teribilistul mort de beat la volan isi cauta mireasa la televizor! Video

A rămas internat în spital aproximativ 36 de zile şi apoi imobilizat la pat circa 21 de zile, în prezent deplasându-se greu, cu ajutorul unei cârje.

Antonio, condamnat: Am avut mult stres

Antonio a povestit în casa Mireasa despre accidentul pe care l-a produs la Constanța, tânărul a fost criticat de alți concurenți. „A fost destul de grav. Am avut proces, am avut tot. Așa a fost să fie atunci. Am greșit, îmi pare rău. Am plătit foarte mult. Am avut mult stres, mi s-au tras toate. Un băiat și-a rupt piciorul. Am condus nici 500 de metri de la un local”, a povestit Antonio în casa Mireasa. „Puteai să omori un om!”, i-a spus un concurent. „Sunt conștient. Nu ești primul în 4 ani care mi-a spus asta”, a răspuns Antonio.

Teribilistul mort de beat la volan isi cauta mireasa la televizor! VideoAntonio a intrat în casa Mireasa însoțit de o prietenă a mamei

În 2021 a fost trimis în judecată și a fost condamnat la 2 ani și 6 luni pentru fapta sa, în octombrie anul trecut. ” Condamnă pe inculpatul A. B.-A.(...), la pedeapsa de 1 an ?i 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, interzice inculpatului, ca pedeapsă complementară, exercitarea dreptului de a conduce pe drumurile publice vehicule de orice categorie pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pe o perioadă de 3 ani, calculată de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. Condamnă pe inculpatul A. B.-A., la pedeapsa de 2 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, contopeşte pedepsele principale stabilite prin prezenta hotărâre și aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 2 ani închisoare, la care se adaugă un spor de o treime din cealaltă pedeapsă stabilită, respectiv un spor de 6 luni, inculpatul urmând să execute în final pedeapsa rezultantă de 2 ani și 6 luni închisoare. În baza art. 91 C.pen., dispune suspendarea executării pedepsei rezultante de 2 ani și 6 luni sub supraveghere. În baza art. 92 C.pen., stabileşte un termen de supraveghere de 3 ani și 6 luni”, se arată în minuta instanței.

A vrut să dea vina pe victimă!

Inițial, a recunoscut că a consumat alcool înainte de a conduce autoturismul, însă, în ceea ce priveşte dinamica producerii accidentului, a arătat că vinovat de producerea accidentului a fost… victima sa, care a pătruns pe contrasens, afirmații care au fost, însă, contrazise de ansamblul probatoriului administrat în cauză. Ulterior, în fața instanței de judecată, a recunoscut săvârșirea faptelor în modalitatea descrisă în actul de sesizare a instanței.

Victima a cerut daune de 100.000 de euro

Judecătorii au admis în parte acțiunea civilă exercitată de către victimă și l-a obligat la plata sumei de 25.000 euro, cu titlu de daune morale și 20.086,32 lei, cu titlu de daune materiale. Decizia nu este definitivă, Antonio formulând apel în noiembrie 2022.

Teribilistul mort de beat la volan isi cauta mireasa la televizor! Video
Între timp, până la o decizie definitivă, tânărul teribilist face spectacol la televizor, în casa Mireasa, de la Antena 1.  Oare printre fanii săi se numără și bărbatul pe care l-a schilodit?!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si unde face condamnarea? La Antena 2 in emisiune cu una care si a lasat copilul acasa sa si o traga la tv?
1
1
nu ne intereseaza informatia dvs, se inteleg ei cumva si nu mai defaimati ca nu va ajuta cu nimic,publicul il apreciaza asa cum este el mai ales ca el a spus tot de la inceput, asa ca vedeti va de alte barfe
7
5
Chiar și un condamnat are dreptul la aș căuta soție, indiferent că-i la televizor sau altundeva, nu-i vreun borfaș ordinar, din evoluția lui televizată pare un tânăr asumat, își regreta greșeala, daca este inca în libertate s-ar putea să aibă drept de apel, nu vad de ce ați ținut morțiș să-l denigrați mai mult decât e cazul, orice persoană are dreptul la o viață personală chiar daca a făcut greșeli condamnate deja.
6
10
Așa și ..? Ce rost mai are știrea asta după 4 ani de la accident, și ce legătură are faptul că el se află acum într-o emisiune matrimoniala că nu înțeleg logica?
7
11
Ruptule ala a condus beat si a nenorocit viata unui om, ala de abia agoniza in masina nu o sa mai fie om toata viata, tu vi si zici ca a suferit futut ala al tau? Cand te urci beat manga la volan iti asumi ca poti sa ajungi la puscarie. Poate la apel ajunge la cusca cum ar trebuii ca daca era un om de rand fara bani sigur infunda puscaria. In secolul 21 inca exista oameni care iau apararea la astfel de sprcimene si asta numai in Romania. La poarta alba este locul lui si sa speram ca justitia va face drepteate intr un final.
11
2
De unde aveți voi informații ca l a ajutat tatăl lui ? Știți doar sa va dați cu părerea. Dacă nu îl cunoașteți personal mai bine va abțineți de la comentarii de c***t. Omul vrea sa își găsească jumătatea și pana la urma nu va interesează pe voi. A plătit destul de mult pentru ce a făcut. Si daca nu era asumat nu cred ca își spunea povestea. Știa ca o sa se afle și din aceasta cauza a spus tot ce era de spus. Si nu mai comentați de familia altor oameni pentru ca nu știți povestea din spate.
7
10
La puscarie , a condus beat si drogat, la salvat taicasu de la.puscarie, justitia e oarba In Romania. Asta, huidu, mario iorgulescu ar trebuii sa fie pe valea seaca la penitenciar. Sper sa fe faca toti baietii de la.mireasa gang bang .
10
7
pai cine se uita la asta?cui ii trebuie asa ceva, vai de capul nostru
17
3
pensat corect
16
2
da acest specimen ma mir ca nu se lauda ce relatie a mai avut cu o apreciata cantareata azi acum cativa ani in urma era si ea in devenire si l-a cunoscut pe acest individ care i-a facut zile fripte daca va interesati aflati cine este cantareata ...parinti lu asta chipurile au ONG care ajuta copii nevoiasi da maica-sa de ce nu si-a insotit baiatul ? ii este rusine ? apropo cati bani se dau ca sa participi la emisiune poate reusesc sa-si cumpere un cort ca sa nu mai stea inghesuiti in spatiul comercial de la POARTA 6
27
5
El se crede jmecher de jmecher mafiot..... în realitate, un cacanar de 2 bani rupt de foame!
27
4
Exact fata de cocalar! A ajuns televiziunea sa ii facă reclama acestui bașit ordinar care se crede Don Juan dar nu e în stare sa cucerească o femeie.mars în mm de bulan spart
38
1
Sapunul ''Antonio'' pentru spalat trotuarele, la sapun cu jegosul asta , huoooo!
28
2
Emisiuni de tot rahatul,cum să ai așa specimene pe ecranul TV, probabil asta vrea societatea,circ ,scandal și prostituție.
46
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016