REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 16 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6884
15.4° Constanța Miercuri, 16 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6884
 

Termocentrale Constanța începe lucrarile pemtru pregatirea sezonului rece

Termocentrale Constanța începe lucrarile pemtru pregatirea sezonului rece

Mirela PASCAL 16 octombrie 2024 | 09:32 797

Termocentrale Constanța informează consumatorii că urmează să efectueze lucrări la instalația de producere a energiei termice în CET PALAS, în vederea pregătirii instalațiilor pentru sezonul rece. Pentru efectuarea acestor lucrări, se va sista furnizarea agentului termic către principalul său client, Termoficare Constanța, și implicit către consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța.

Termocentrale Constanta incepe lucrarile pemtru pregatirea sezonului rece

Oprirea se va face în data de 20 octombrie începând cu ora 22:00, pentru o perioadă de aproximativ 48 de ore. După finalizarea lucrărilor se va proceda la umplerea instalațiilor din centrală și, ulterior, la încărcarea magistratelor de transport.

Menționăm că aceste lucrări pot fi efectuate numai cu oprirea totală a instalațiilor de producere. Operatorul Termoficare Constanța SRL a fost informat cu privire la programul de oprire.

”Înțelegem disconfortul creat și vă asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile în vederea repunerii în funcțiune a instalațiilor de producere a energiei termice în timpul estimat. Informații suplimentare pot fi obținute, în regim non – stop, de la Dispecetarul Termocentrale Constanța, la numărul de telefon: 0241 585 300.”, transmit reprezentanții Termoficare Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
oprirea apei calde in tot orasul ptr cateva zile nu este o stire de cea mai mare importanta si de prima pagina ? ptr ca fraierii ramasi la termoficare sunt din ce in ce mai putini si nu mai intereseaza pe nimeni dar in primul rand nu intereseaza primaria ? asa se pare nemaispunand ca in anii trecuti opririle totale date de cet nu erau anuntate pe site avarii / opriri termoficare unde totul parea ok magarilor
0
0
o oprire totala in oras de minim 48 de ore ptr ieri si azi acum urmeaza alta dupa numai 3 zile ? alo primaria ce fac astia de la cet si termoficare ? era asa de greu sa faca lucrarile in acelasi timp ? tara prostilor si a bataii de joc
3
0
Daca pe 20 octombrie se va opri agentul termic de ce lucrările de la Baba Novac care au impus oprirea începând de azi a apei calde timp de 48 ore nu au fost programate în aceiași perioadă. Până atunci efectuau alte lucrări care sigur vor necesita oprirea in continuare a agentului termic. Cat va mai permiteți să vă bateți joc de abonați am ajuns la limita suportabilității ce management este acesta în care fiecare Dorel oprește apa caldă când dorește , iar oamenii trebuie sa suporte prostia acestor indivizi.
3
0

REPLICA


LOTO

6/49
13182230110
5/49
3919223336
joker
6271712445