REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mie., 24 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6800
22.4° Constanța Miercuri, 24 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6800
 

Teroare în Poarta 6. O femeie amenința cu arma albă locuitorii din cartier. Video

Teroare în Poarta 6. O femeie amenința cu arma albă locuitorii din cartier. Video

Mirela PASCAL 24 iulie 2024 | 00:00 858

Imagini cu un puternic impact emoțional! Mobilizare de forțe în Poarta 6 marți, 23 iulie, pentru capturarea unei femei care amenința oamenii cu un cuțit. Cunoscută în cartier cu probleme psihice, a semănat teroare printre trecători, zona unde s-a petrecut evenimentul fiind aglomerată în orice moment al zilei, mai ales că există și un loc de joacă pentru copii, cât și piață. Cu toții au fost martorii unei scene demne de filmele de acțiune, dar care a avut un final fericit. Nimeni nu a fost rănit, însă trebuie menționat faptul că oamenii legii care au reușit imobilizarea femeii au demonstrat că termeni precum  siguranță, promptitudine și datorie nu sunt doar niște cuvinte din dicționar sau din fișa postului.

Teroare in Poarta 6. O femeie ameninta cu arma alba locuitorii din cartier. Videofemeia care amenința oamenii cu un cuțit

Marți, 23 iulie, ora 18.00, Poarta 6... Se anunța o seară liniștită, obișnuită când, deodată, liniștea din zona Piața Roșie a fost perturbată de o femeie cu probleme psihice care a semănat teamă printre locuitori. Dotată cu un cuțit, cu lama destul de lungă, amenința trecătorii că-i omoară.

Teroare in Poarta 6. O femeie ameninta cu arma alba locuitorii din cartier. Videopolițiștii au încercat s-o imobilizeze

Oamenii fugeau din calea furiei umane și se baricadau care pe unde nimereau: scări de bloc, magazine... Unul din martori a sunat la 112, apoi s-a urcat în mașină, urmărind femeia, pentru a veni în sprijinul polițiștilor.

Teroare in Poarta 6. O femeie ameninta cu arma alba locuitorii din cartier. Videooamenii legii, încercând s-o convingă să arunce cuțitul

Reporterul Replica, fiind din întâmplare la fața locului, a fost amenințat de femeia parcă turbată și parcă ochii îi ieșeau din orbite. „Te tai, fă!“, repeta într-una.

Teroare in Poarta 6. O femeie ameninta cu arma alba locuitorii din cartier. Videofemeia a aruncat arma albă, polițistul țintește pistolul asupra ei

Video 1:

Imediat, la fața locului, mai multe echipaje de poliție și-au făcut apariția, care au pornit în urmărirea femeii. „Stai pe loc! Stai pe loc, am zis!“, i-au spus polițiștii. „Lasă cuțitul jos. Stai de vorbă cu noi“, „Aruncă-l, am zis. Nu-ți fac nimic. Aruncă cuțitul!“, îi tot repetau oamenii legii. 

Teroare in Poarta 6. O femeie ameninta cu arma alba locuitorii din cartier. Videofemeia este imobilizată

În imagini se vede cum femeia este dezorientată. Flutura cuțitul în aer devenind un pericol, inclusiv pentru oamenii legii. Aceștia nu au stat pe gânduri și au încercat să o convingă să lase arma albă jos, dar ea nu ceda. Ofițerii îi cereau insistent să pună jos arma albă, iar pentru că femeia nu a făcut acest lucru, unul din ei a scos pistolul din dotare.

Teroare in Poarta 6. O femeie ameninta cu arma alba locuitorii din cartier. Video

Nu a tras focuri, însă arma era țintită spre ea, moment în care aceasta s-a speriat, repeteând că vor să o omoare. „Nu te omoară nimeni“, i-a spus unul din polițiști. În final, a aruncat cuțitul, iar polițiștii au procedat imediat la interceptarea și imobilizarea acesteia, fiindu-i puse cătușele și dusă la autospeciala de poliție.

Teroare in Poarta 6. O femeie ameninta cu arma alba locuitorii din cartier. Video

Video 2:

Femeia a fost transportată la Secția de Psihiatrie de la Palazu, iar un medic psihiatru a stabilit că persoana suferă de o tulburare psihică, existând pericolul iminent de vătămare pentru sine sau pentru alte persoane, așa că a fost internată.

Teroare in Poarta 6. O femeie ameninta cu arma alba locuitorii din cartier. Videoa fost urcată în mașina de poliție și transportată la Secția de Psihiatrie

Este imperios necesar de precizat faptul că cei doi ofițeri care au reușit să o imobilizeze pe femeie s-au comportat exemplar, acționând astfel încât să nu o provoace și să devină și mai agresivă. Și-au îndeplinit cu profesionalism meseria și au demonstrat cu prisosință că fac cinste uniformei de polițist.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699