REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Teroarea trăită de o femeie din Cernavodă, după ce soțul a fost eliberat din închisoare

Teroarea trăită de o femeie din Cernavodă, după ce soțul a fost eliberat din închisoare

Replica API 21 ianuarie 2019 | 00:00 480

Pînchisoarea nu l-a reabilitat, mai rău l-a înrâit! A stat aproximativ doi ani într-un penitenicar din Spania, pentru furt calificat, iar când s-a întors în România, la soție și copil, și-a vărsat întreaga frustrare acumulată în spatele gratiilor pe membrii familiei. S.V. a cerut ajutorul magistraților pentru ca scăpa de abuzurile și amenințărilor soțului. Femeia și fiica acesteia de 10 ani au fost amenințate de nenumărate ori și agresate de către bărbatul întors din Spania, unde a efectuat 1 ani si 10 luni de pușcărie.

A fost amenințată că o va omorî cu cuțitul și că îi va da foc casei. S.V. a fost nevoită, la finele anului trecut, să părăsească locuința, împreună cu fiica, și să se mute la cunoștințe, timp în care soțul a continuat să o urmărească și să o amenințe, făcând scandal și amenințând că va da foc casei. Pentru a nu recurge la acest gest, femeia a fost nevoită sa plece, la indemnul Poliției din Cernavodă, spre Centrul de primire victime casnice din localitate. Teroarea din partea soțului a continuat și aici, sunând-o, într-o singură zi, de 300 de ori. Victima a explicat anchetatorilor că acest comportament violent și agresiv al soțului este ca urmare a faptului ca acesta este proaspăt reîntors din penitenciar din Spania, unde a săvârșit o pedeapsa de 2 ani pentru furt. Acesta era afectat de perioada petrecută în penitenciar, avea pe mâini semne de la faptul că dădea cu pumnii în pereți. Le trezea pe cele din somn noaptea și le povestea tot cea trăit el în penitenciar.

Magistrații au dispus emiterea ordinului de protecție pentru o perioadă de șase luni de zile de la data pronunțării hotărârii, dar și evacuarea temporară a individului din locuintă. De asemenea, a fost obligat pârâtul să păstreze o distanță minimă de 500 m față de reclamantă și față de reședința acesteia și față de minoră și unitatea de învățământ unde aceasta învață, i-a fost interzis orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod, cu soția lui.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai...bai !! Astia care sunteti contra...din curva femeie de casa nu o sa faceti niciodata...polo pe care eu il stiu, iubeste femeia de langa el..dar nu a avut cu cine..stiti ce zic? A luat.o knd era muritoare de foame ...el tot ce a facut a facut ptr ea...din pacate..
14
1
am si eu o casa , stau acasa ,bani in ficare luna de la femeia care o trimit la ..., si sunt fratele lui , asa se fac banii !
5
0
Asta da stire, a doua in cateva zile, eu cred ca i cu dedicatie, dar n avut raitingul scontat , suge o ramonadiana
3
8
pai ii ciufulea barzoiul altuia si normal ca ia rupt cabina romanul !! tare stirea asta .. toate pocnitorile suna la politie acum si sunt foarte terorizate !!!
17
0
Se cearta pestele Polo cu prostituata Fana,ditamai casa fara a avea niciunul munca!
6
2
pe fana am frecata an funduletz si vreau si pe fisa ca am auzit ca e la strada in Italia
15
4
O fi vorba despre Polo?? Hmm.nu cred ca ar face de'astea...mai sunt femei..dar daca este el,bn io facut ,el a avut grija de ea si ea darbuleaua cu popa...
11
2
Un primar borfas si golan si o preafututa prioteasa isi bat joc de oras ! 10000 lei are fu t a salariu pe spinarea idiotilor din Cernavoda !
3
17
mai baeti care vreti ca sa ....scrieti, articole ...bune!
4
0
Sa twrminat cu dragostwa din tei, cwi doi porumbei, prioteasa a loato in gura si la figurat ,nu numai la propriu, de la marinarul sef
6
16

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510