REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.5° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
22.5° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Teroristul din Bruxelles care a ucis 2 suedezi a murit, după ce a fost împușcat

Teroristul din Bruxelles care a ucis 2 suedezi a murit, după ce a fost împușcat

Andreea CONDURACHE 17 octombrie 2023 | 12:10 2179

Poliția din Bruxelles l-a împușcat mortal pe bărbatul care a ucis luni seară doi cetățeni suedezi, conform BBC. Abdesalem Lassoued, în vârstă de 45 de ani, a fost împușcat într-o cafenea din cartierul Schaerbeek.

Teroristul din Bruxelles care a ucis 2 suedezi a murit, dupa ce a fost impuscat

Ministrul belgian de Interne a anunțat că suspectul a fost împușcat. El se afla la terapie intensivă, potrivit TF1. Ulterior, presa locală a anunțat că suspectul a murit la spital. Informația nu a fost confirmată în mod oficial de autorități. În timpul nopții, în locurile percheziționate de polițiști și într-un parc din împrejurimi au fost găsite mai multe arme.

Teroristul din Bruxelles care a ucis 2 suedezi a murit, dupa ce a fost impuscat

Suspectul, despre care presa locală a anunțat că se numește Abdesalem L., a fost împușcat într-o cafenea din Schaerbeek, relatează Sky News. Deși, inițial, identitatea bărbatului împușcat nu a fost confirmată de către procurori, ministrul belgian de Interne, Annelies Verlinden, a declarat că arma automată găsită asupra persoanei împușcate este aceeași cu cea folosită în atacul de luni.

Teroristul din Bruxelles care a ucis 2 suedezi a murit, dupa ce a fost impuscat

Autoritățile belgiene instituiseră nivel maxim de alertă teroristă în Belgia, după atacul terorist soldat cu moareta a doi turiști suedezi. Atacatorul, care s-a și filmat in timp ce derula acțiunea teroristă, s-a descris drept „jihadist”. Atacul terorist vine într-un moment în care toate capitalele lumii sunt în stare de alertă din cauza tensiunilor reaprinse de situația din Israel.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CRED CA O REZOLVARE IMEDIATA SI INTELEAPTA AR FI SALI SE ACCPETE IMIGRATIA CU CONDITIA SA RESPECTE TRADIITIILE SI MODUL DE VIATA AL TARII GAZDA,CINE NU RESPECTA SA FIE DECLARAT APATRID DACA ARE CETATENIE SAU SA FIE EXPULZAT IN DESERTUL DE UNDE A VENIT,NOI DACA NE DUCEM IN TARI ISLAMICE TI SE IMPUNE SA RESPECTI TRADITIILE SI RELIGIA TARII ,E SIMPLU,VII LA MINE ACASA DOAR DACA ACCEPTI STILUL MEU DE VIATA,DACA NU ITI PLACE STAI ACOLO UNDE ESTI
0
0
Politici de integrare a imigrantilor foarte relaxate , niste drepturi ale omului de o aberatie de neconceput pentru un om normal la cap , drepturi , drepturi, drepturi.....fara nici-o o obligatie ! Finalul este previzibil,lupte de strada,revolte,iar intr-un final ....razboi civil !!!
0
0
personajul era cunoscut de catre autoritati ca statea ilegal de cativa ani in belgia , stiau cu ce se ocupa si l au lasat sa si face cap . de ce oare ? politica sau indiferenta fata de siguranta cetatenilor ?
0
0
Romanii au o mentalitate fatalista, foarte apropiata de cea a arabilor.
0
2
Romanii-s iubitori de scula araba, dovada e ca toti injura Israelul si sprijina teroristii.
5
3
A-be Ergean ...
1
0
Luati-le IQ, inainte sa le acordati azil. Uite o mostra clasica de p***t pagubos.
11
0
S a meritat ptr religia ta sa mori ca un p***t ?
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699