REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
27.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Testamentul fiicei lui Elvis Presley: Văduva cântăreţului a acceptat un compromis

Testamentul fiicei lui Elvis Presley: Văduva cântăreţului a acceptat un compromis

A.F. 18 mai 2023 | 00:00 429

Priscilla Presley, văduva cântăreţului american Elvis Presley, a acceptat un compromis în legătură cu testamentul fiicei lor, Lisa Marie, decedată la jumătatea lunii ianuarie, pe care îl contestase în instanţă deoarece nu a fost inclusă în succesiune, a anunţat marţi avocatul ei, citat de AFP.

Testamentul fiicei lui Elvis Presley: Vaduva cantaretului a acceptat un compromis

Lisa Marie Presley, unica fiică a "regelui muzicii rock-and-roll" şi care a avut la rândul ei o carieră muzicală, a murit în mod neaşteptat pe 12 ianuarie 2023 la Los Angeles în urma unui stop cardiac, la vârsta de 54 de ani.

În timpul vieţii sale, Lisa Marie a deţinut controlul administrativ asupra "Graceland", celebra reşedinţă pe care tatăl ei o avea în Memphis, Tennessee, unde starul american a fost găsit fără semne vitale în august 1977. "Graceland" a devenit de atunci un loc de pelerinaj pentru fanii artistului.

Lisa Marie a numit-o în 2010 pe mama ei, Priscilla, în calitatea de co-administrator al averii sale impresionante, însă şi-a modificat testamentul în 2016 pentru a-şi lăsa averea primei sale fiice, actriţa Riley Keough.

Priscilla Presley a contestat acel nou testament în ianuarie 2023. Potrivit avocaţilor, ea a descoperit modificările testamentare abia după moartea fiicei sale şi avea îndoieli despre autenticitatea semnăturii Lisei Marie Presley.

Marţi, avocatul văduvei, Ronson Shamoun, a anunţat în faţa unui judecător din Los Angeles că părţile au ajuns la un compromis. Niciun detaliu nu a fost însă divulgat despre acest acord.

"Părţile familiale sunt mulţumite", a precizat avocatul în exteriorul tribunalului. Potrivit lui, părţile sunt acum "unite, împreună şi entuziasmate în legătură cu viitorul".

Riley Keough este şi ea mulţumită că a pus capăt acestui litigiu, a declarat avocatul ei, Justin Gold.

Priscilla Presley, în vârstă de 77 de ani, a divorţat de Elvis Presley în 1973, punând capăt unei căsnicii care a durat şase ani.

"Ţin să precizez că nu a existat niciodată un proces intentat nepoatei mele mult iubite", a declarat văduva starului american într-un comunicat.

"Ca familie, suntem bucuroşi că am rezolvat această problemă împreună", a adăugat ea, şi a cerut presei să respecte "viaţa privată a familiei, pentru a ţine doliu după Lisa Marie".

Riley Keough, în vârstă de 33 de ani, este o actriţă care s-a remarcat în superproducţia "Mad Max: Fury Road" şi, mai recent, în filmul independent "Zola".

Lisa Marie Presley a lăsat în urma ei alte două fiice, gemenele Harper şi Finley, născute pe 7 octombrie 2008. Ea a avut şi un fiu, Benjamin Keough, care s-a sinucis la vârsta de 27 de ani, pe 12 iulie 2020, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768