REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° ConstanÈ›a Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
20.5° ConstanÈ›a Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

The Super Mario Bros. Movie se menţine pe primul loc în box-office-ul nord-american

The Super Mario Bros. Movie se menţine pe primul loc în box-office-ul nord-american

A.F. 2 mai 2023 | 00:00 327

Pelicula ''The Super Mario Bros. Movie'' îÅŸi continuă dominaÅ£ia în box office-ul nord-american, ajungând în acelaÅŸi timp la încasări de peste un miliard de dolari la nivel mondial, o premieră în acest an, potrivit estimărilor făcute de firma de specialitate Exhibitor Relations, informează AFP.

The Super Mario Bros. Movie se mentine pe primul loc in box-office-ul nord-americansursa foto: www.universalpictures.com 

Filmul de animaÅ£ie inspirat de jocul cu acelaÅŸi nume, produs de Universal, Nintendo ÅŸi Illumination Studios, a obÅ£inut încasări de 40 de milioane de dolari în Canada ÅŸi Statele Unite în weekendul care tocmai s-a încheiat, menÅ£inându-se în fruntea clasamentului.

De la lansarea sa la sfârÅŸitul de săptămână în care o parte a lumii a celebrat PaÅŸtele (7-9 aprilie), pelicula a obÅ£inut peste 490 de milioane de dolari în America de Nord ÅŸi alte 532 de milioane de dolari în întreaga lume, potrivit Exhibitor Relations, adică un total global de 1,02 miliarde de dolari în patru săptămâni.

Este primul lungmetraj care depăşeÅŸte acest prag în acest an ÅŸi doar al zecelea film de animaÅ£ie, a indicat revista de specialitate The Hollywood Reporter.

În box office-ul nord-american, celebrul instalator cu salopetă ÅŸi mustaţă devansează astfel filmul horror "Evil Dead Rise", produs de Warner Bros, care în al doilea weekend de prezenţă în cinematografele nord-americane a obÅ£inut încasări de 12,2 milioane de dolari.

ActriÅ£ele Lily Sullivan ÅŸi Alyssa Sutherland fac parte din distribuÅ£ia acestui horror, în care interpretează două surori care trebuie să se lupte cu o mulÅ£ime de creaturi demonice.

Pe locul al treilea, cu încasări de 6,8 milioane de dolari, figurează new-entry-ul "Are You There God? It's Me, Margaret.", o comedie dramatică despre adolescenţă, adaptată după o carte clasică pentru adolescenÅ£i a autoarei Judy Blume. "Un început bun" pentru un astfel de film, este de părere expertul David Gross, remarcând că pelicula s-a bucurat atât de aprecierea spectatorilor, cât ÅŸi de cea a specialiÅŸtilor.

Pe locul al patrulea, "John Wick: Chapter 4" se descurcă bine ÅŸi după ÅŸase săptămâni de prezenţă în cinematografe, cu încasări de 5 milioane de dolari. În acest nou episod al popularei saga, Keanu Reeves îÅŸi reia rolul unui asasin plătit care luptă împotriva unui grup infracÅ£ional internaÅ£ional.

Pe locul al cincilea ne întâlnim cu "Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi", cu încasări de 4,8 milioane de dolari la această reîntoarcere în cinematografe, la 40 de ani de la lansarea acestui film mitic avându-i în distribuÅ£ie pe Mark Hamill, Harrison Ford ÅŸi Carrie Fisher, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303