REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
21.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

The Weeknd este cel mai popular artist din lume!

The Weeknd este cel mai popular artist din lume!

Valentina CAMARA 25 martie 2023 | 00:00 397

The Weeknd a devenit, oficial, cel mai popular artist de pe întreaga planetă! Cântărețul a stabilit, la vârsta de 33 de ani, două noi titluri de record mondial. El are, în prezent, cei mai mulți ascultători pe lună pe Spotify, și anume cifra se arată undeva la aproximativ 111,4 milioane.

The Weeknd este cel mai popular artist din lume!

The Weeknd este unul dintre cei mai apreciați artiști din întreaga lume, iar asta se vede la momentul actual. Asta pentru că el a devenit, oficial, cel mai popular artist din toată lumea! La vârsta de 33 de ani a stabilit două noi titluri de record mondial și are lunar aproximativ 111,4 milioane de ascultători e platforma Spotify.

The Weeknd este cel mai popular artist din lume

Este oficial! The Weeknd este cel mai popular artist din întreaga lume. Artsitul este și cântăreț, dar și compozitor. The Weeknd, al cărui nume real este Abel Makkonen Tesfaye, este statistic cel mai popular muzician de pe planetă în acest momen.

"Nimeni altcineva nici măcar nu se apropie.", a scris organizația Guinness World Records (GWR), într-o declarație la începutul acestei săptămâni.

Mai mult decât atât, cântărețul canadian a stabilit două noi titluri de record mondial, la vârsta de doar 33 de ani. În acest moment, artistul internațional deține lunar pe aplicația Spotify aproximativ cu 111,4 milioane de ascutatori, motiv pentru care a devenit chiar primul artist care a ajuns la aceast record.

The Weeknd i-a depășit chiar și pe Taylor Swift, Ed Sheeran și Justin Bieber. Cu toate acestea, cel mai apropiat adversar al artistului internațional este chiar Miley Cyrus care deține aproximatov 82,4 milioane de ascultători pe lună.

Următorii clasați sunt Shakira cu 81,6 milioane de ascuktatori, Ariană Grande cu 80,6 milioane de ascultători, Taylor Swift cu 80,2 milioane de ascultători și Rihanna cu 78,5 milioane de ascultători.

Creșterea lui The Weeknd, ajutată parțial de platforma TikTok

Se poate spune că această creștere a lui The Weeknd a fost ajutată într-o oarecare măsură și de platforma TikTok. acest lucru se întâmplă după ce remixul piesei "Die for You", melodie ce o interpretează alături de Ariana Grande, a devenit viral pe platformă.

Și, se poate spune că recordurile au fost întotdeauna ale artistului canadian. Astfel, în anul 2016 cântărețul a câștigat titlul pentru cel mai difuzat album pe Spotify, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303