REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Theo Rose, așteptată afară de un fan! Ce a urmat a lăsat-o mască și pe ea

Theo Rose, așteptată afară de un fan! Ce a urmat a lăsat-o mască și pe ea

Valentina CAMARA 1 decembrie 2022 | 00:00 370

Theo Rose este o artistă desăvârșită. De câțiva ani, cântăreața și-a format o carieră de succes în industria muzicală autohtonă. Piesele și colaborările pe care le-a realizat pe parcursul timpului au propulsat-o în topul preferințelor românilor.

Anul acesta artista a decis că vrea să încerce ceva nou, așa că a început să joace într-unul dintre cele mai apreciate seriale românești din momentul de față, ceea ce i-a adus și mai mulți urmăritori.

Theo Rose, uimită de cererea unui fan înfocat

Theo și colegii săi de platou au început de ceva timp să filmeze pentru cel de-al doilea sezon al serialului la care lucrează. Recent, vedeta se afla pe platoul de filmare, când i s-a făcut brusc rău.

Artista a ieșit afară ca să ia puțin aer, când a avut parte de o surpriză la care nu se aștepta sub nicio formă. La poarta platoului se afla un bărbat care ținea un mână un tricou.

Omul a venit tocmai de la Cluj, a aflat Theo ulterior, pentru că voia să primească câte un autograf de la toți actori care dau viață îndrăgitelor personaje din serial.

Bărbatul a fost nevoit să facă un sacrificiu adevărat pentru a ajunge să-i întâlnească pe artiștii săi favoriți, ceea ce i-a dat o adevărată lecție de viață cântăreței, așa cum le-a mărturisit chiar ea fanilor săi printr-o postare pe Instagram.

„Am iesit la un moment dat din restaurantul in care filmam cu gandul ca macar sa fiu afara daca vomit. Pana la baie faceam mai mult. La usa, baiatul cerea tuturor celor care lucreaza la serial sa semneze pe bluza fosforescenta pe care o tine in mana. Fiind pe cale sa vars oriunde in fata ochilor si cautand un loc retras cu aer, l-am rugat sa astepte sa ma intorc. Intr-un final i-am semnat bluza si i-am ascultat povestea.  Venise de la Cluj special pentru asta. Sa intalneasca actorii serialului si oamenii care lucreaza la proiect. Mi-a spus ca e mare fan si ca nu l-a interesat ca a trebuit sa isi amaneteze telefonul ca sa-si cumpere bilet de drum spre Bucuresti. A inceput sa planga si a zis: „Nu pot sa cred ca l-am prins si pe Tătuțu’ sa-mi semneze. Eu rad si plang odata cu voi. Nu va imaginati ce inseamna asta pentru mine. Poate credeti ca sunt nebun, dar eu sunt fericit. A venit Mosu’ mai repede la mine. Lasa, telefonul il iau inapoi. Muncesc si il scot in cateva zile. Multumesc!” A plecat fara sa ceara nimic. Va zic si de ce sunt proasta. Mi-era asa rau si in acelasi timp primisem o lectie de fericire neconditionata ca nu mi-a trecut prin minte nici macar o secunda sa-i platesc eu drumul sau sa-i dau niste bani, sa aiba la el. Pe de alta parte, am inteles lectia. El n-a avut nevoie decat de semnatura mea banala. Dar a dat la schimb o lectie pretioasa. Sunt oameni care au nevoie de atat de putin ca sa fie fericiti „… ca acelora este Împaratia cerurilor””, a mărturisit artista, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016