REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.1° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
24.1° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Theo Rose, dezamăgită de cei din jur, din cauza succesului?!

Theo Rose, dezamăgită de cei din jur, din cauza succesului?!

Valentina CAMARA 19 aprilie 2023 | 00:00 249

Theo Rose trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții ei, deoarece în doar câteva luni va deveni mamă pentru prima dată. Însă, pare că lucrurile din viața ei nu merg chiar așa cum și-ar dori, judecând după ultimul mesaj pe care l-a publicat pe rețelele de socializare. Cântăreața pare că este dezamăgită de oamenii din jurul ei din cauza succesului, iar textul său a ridicat semne de întrebare.

Theo Rose, dezamagita de cei din jur, din cauza succesului?!

Cântăreața se bucură de succes și de o viață personală așa cum multă lume își dorește, dar se pare că aceste lucruri nu o țin departe de probleme. În urmă cu puțin timp a publicat un mesaj despre celebritate, care a ridicat multe semnbe de întrebare.

Din text pare că ar fi fost dezamăgită de oamenii din jurul ei din cauza succesului.

Theo Rose ar fi fost dezamăgită de oamenii din jurul ei

Theo Rose și-a obișnuit fanii cu o atitudine pozitivă și a fost mereu glumeață pe rețelele de socializare, iar puține au fost momentele în care a schimbat acest lucru. Cântăreața nu obișnuiește să exprime lucruri negative, doar atunci când se întâmplă ceva grav.

Din acest motiv, ultimul mesaj pe care l-a postat a ridicat multe semne de întrebare în rândul fanilor, care sunt curioși despre ceea ce se întâmplă acum în viața ei.

Artista a publicat un mesaj prin care vorbea despre efectele succesului unei persoane, care nu sunt întotdeauna pozitive. Mai mult, a asociat succesul cu un blestem, motiv pentru care fanii s-au îngrijorat, având în vedere celebritatea de care se bucură ea și faptul că este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România.

”Dar nu tu ai vrut asta, Cristian? Nu tu ai vrut succes? Credeai că succesul vine numai cu o tolbă de lucruri bune? Asta va fi blestemul tău de-acum întotdeauna. Când o să cauți, ca să găsești va trebui să cauți de zece ori mai mult.”, este o parte din mesajul publicat de Theo Rose.

Mesajul are legătură cu faptul că succesul o aduce în atenția oamenilor

Unul dintre efectele negative ale succesului, conform mesajului publicat de Theo Rose, este faptul că îi aduce pe oameni în atenția lumii, unde sunt cu ochii pe ei. Din acest motiv, mesajul spune că celebritățile trebuie să fie atente la ceea ce fac și cu cine își petrec timpul.

 ”Toți sunt cu ochii pe tine. Dar trebuie să fii doar atent, atâta tot. Să nu îi lași să îți intre în inima ta care e mereu deschisă și s-o ciugulească. Să te ferești de căpușe.”, a mai exprimat mesajul, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303