REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
26.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Theo Rose, nemulțumită de noua tunsoare

Theo Rose, nemulțumită de noua tunsoare

Valentina CAMARA 27 februarie 2023 | 00:00 1126

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Cântăreața este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde își ține fanii la curent cu toate activitățile pe care le desfășoară. Așa cum a făcut și de această dată, moment în care a ținut să le povestească urmăritorilor săi care este regretul pe care îl are. De ce este Theo Rose nemulțumită de tunsoarea făcută.

Theo Rose, nemultumita de noua tunsoare

Theo Rose și-a arătat, din nou, punctul de vedere, în mediul online, acolo unde le-a mărturisit fanilor ei că îi este foarte dor de părul lung pe care îl avea.

Theo Rose, nemulțumită de noua tunsoare

Theo Rose își ține fanii la curent cu tot ceea ce face. De curând, pe pagina de Instagram, artista le-a precizat urmăritorilor ei că îi este dor de părul lung. Vedeta a mărturisit că își dorea, odată cu tăierea din lungime a părului, să și-l coafeze diferit.

„Și cine stă să mi-l aranjeze mie. După ce m-am tuns am zis că mă usuc cu peria, că îi dau volum. Eu nici nu știu cu ce să îmi dau în păr să nu se mai electrizeze. La mine nu funcționează, frate. Am încercat orice. E părul natural din ăla de porc, de cal, nu merge nimic. Bucle nu. Mă tuns și parcă vezi că îmi stă țeapăn. Îmi e dor de părul meu lung.”, a declarat Theo Rose pe pagina sa de Instagram, în urmă cu puțin timp.

Theo Rose, detalii din relația ei cu Anghel Damian

Theo Rose și Angel Damian vor deveni, în scurt timp, părinți pentru prima oară. Tot pe pagina de Instagram, artista a vorbit despre cum decurge relația cu actorul în ultimul timp.

„Mă gândesc la viața mea și la bărbatul meu, care de câteva zile nu scoate ochii din laptop că mai scrie un serial și nu pot să plec de acasă din cauza lui. (...) Și la Sashi bebe (n.r. mă gândesc).”, a spus Theo Rose fanilor ei, recent, pe Instagram, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe p******a asta si freza ei!
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303