REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
21.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Theo Rose și Anghel Damian vor să se căsătorească înainte să se nască fiul lor

Theo Rose și Anghel Damian vor să se căsătorească înainte să se nască fiul lor

Valentina CAMARA 18 februarie 2023 | 00:00 709

Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinți în doar câteva luni, iar cei doi s-au gândit deja la nunta pe care vor să o facă înainte de venirea pe lume a fiului lor. Artista a povestit că atât ea, cât și iubitul său vor să facă cununia civilă înainte de acest eveniment, pentru ca micuțul să poarte numele tatălui.

Theo Rose si Anghel Damian vor sa se casatoreasca inainte sa se nasca fiul lor

Theo Rose recunoaște faptul că anunțul sarcinii a surprins pe toată lumea și că nu vrea să se grăbească, atunci când vine vorba de nuntă.

Cu toate acestea, artista și iubitul său își doresc să facă marele pas, înainte ca micuțul să vină pe lume.

Theo Rose, detalii despre nunta cu iubitul său

Artista a mărturisit că ea și Anghel Damian s-au gândit la posibilitatea de a se căsători, înainte de a se naște fiul lor.

Întrebată dacă resimte cumva o „presiune” din partea familiei, Theo Rose a spus că părinții săi s-au bucurat enorm, atunci când au aflat că familia urmează să se mărească.

„S-au întâmplat repede toate și nu vreau să-l sperii. M-a văzut repede însărcinată după ce ne-am combinat. Suntem împreună din iunie, iulie. Nu avem un an. S-a întâmplat totul repede. E… Nu-i interesează pe ei. Important e să fim fericiți. Nu se gândesc ei la nunți, evenimente”, a spus Theo Rose, în cadrul unei emisiuni.

Theo Rose și Anghel Damian vor să facă cununia civilă, înainte de a se naște fiul lor

Deși artista a spus că nu este o fire superstițioasă, Theo Rose a povestit că și-ar dori să aibă loc cununia civilă înainte de nașterea micuțului, pentru ca fiul lor să fie pe numele tatălui.

În plus, artista a mai spus că nu ține neapărat să organizeze o mare petrecere pentru acest eveniment, ci doar să fie căsătoriți și în fața ofițerului de stare civilă.

„Nu cred în astfel de superstiții. Într-adevăr, într-o biserică m-aș cununa, adică n-aș avea nicio problemă să fac asta. Fără petrecere, fără… Nu am vorbit așa serios cu el despre asta. În principiu, ne-am gândit și la cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul. Să fie copilul pe numele lui. Nu mă grăbesc”, a mai spus artista, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adica al ei si-al lui Smiley.
1
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303