REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
12.4° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Țigănescu, de la Draft Construct, după ce s-a „umflat“ cu banii din Constanța... s-a mutat la Bacău!

Țigănescu, de la Draft Construct, după ce s-a „umflat“ cu banii din Constanța... s-a mutat la Bacău!

Andreea VLAICU 8 iunie 2024 | 00:00 2242

Încă un contract câștigat de către firma constănțeanului Dumitru Țigănescu. Draft Construct SRL, că despre ea este vorba, a câștigat un contract de 3,8 milioane de lei cu Primăria Comănești, din Bacău. Firma se va ocupa de execuția lucrărilor din cadrul proiectului de investiții "Reabilitarea moderată a clădirii publice – sediul administrativ din str. Gîrlei, orașul Comănești, județul Bacău". 

tiganescu, de la Draft Construct, dupa ce s-a „umflat“ cu banii din Constanta... s-a mutat la Bacau!sediul Draft Construct

Draft Construct SRL și-a făcut un obicei din a câștiga contracte cu statul. După ce în urmă cu 3 săptămâni firma deținută de un afacerist constănțean a pus mâna pe un contract cu Primăria Oituz din Bacău, iată că recent a mai adăugat un contract în palmaresul său bogat. Mai exact, este vorba despre Primăria Comănești, tot din Bacău. 

Firma deținută de Dumitru Țigănescu va încasa nu mai puțin de 3.818.613,04 de lei pentru execuția lucrărilor pentru proiectul de investiții "Reabilitarea moderată a clădirii publice – sediul administrativ din str. Gîrlei, orașul Comănești, județul Bacău". 

tiganescu, de la Draft Construct, dupa ce s-a „umflat“ cu banii din Constanta... s-a mutat la Bacau!Primăria Comănești, Bacău

Afaceristul Dumitru Țigănescu deține firma câștigătoare

Firma care pune mâna pe o mulțime de contracte cu statul este deținută de constănțeanul Dumitru Țigănescu. Acesta este cunoscut pentru câștigarea pe bandă rulantă a contractelor puse la bătaie de autoritățile publice atât locale cât și din țară. Printre societățile cu care a colaborat se află Garda de Coastă, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA și mai multe primării.

tiganescu, de la Draft Construct, dupa ce s-a „umflat“ cu banii din Constanta... s-a mutat la Bacau!Draft Construct SRL

Despre Draft Construct SRL

Draft Construct SRL a fost înființată în anul 2004. În anul fiscal 2023, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 46,5 milioane de lei, profit de 3 milioane de lei dar și datorii în valoare de peste 24 de milioane de lei. Societatea a raportat în anul menționat 38 de angajați. Compania Draft Construct SRL. a încheiat, în ultimii ani, sute de contracte de achiziții publice în valoare totală de peste 50 de milioane de lei.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu stiu de ce nu se gasesc legaturile? cine i-a partea leului?
1
0
nu stiu de ce nu se gasesc legaturile? cine i-a partea leului?
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515