REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
12.5° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Țigănescu, de la Draft Construct, se mișcă lent, pe bani mulți... la fostul RAEDPP. Video

Țigănescu, de la Draft Construct, se mișcă lent, pe bani mulți... la fostul RAEDPP. Video

Georgiana BOGLEA 15 iunie 2024 | 00:00 1816

Constanța e plină de clădiri în paragină care, pe lângă faptul că urâțesc peisajul și nu aduc cinste orașului, constituie și un pericol pentru trecătorii din perimetrul acestora. Unele dintre imobile sunt atât de vechi și periculoase, încât sunt marcate cu bulină roșie pentru risc seismic. Una dintre acestea este și clădirea de pe strada Mercur, numărul 10, aflată în administrarea Administrației Fondului Imobiliar SRL, și de a cărei reabilitare se ocupă firma lui Țigănescu, care va încasa peste 8 milioane de lei. Dar se mișcă cu viteza melcului!

tiganescu, de la Draft Construct, se misca lent, pe bani multi... la fostul RAEDPP. Video

Pe data de 11 iulie 2023, Administrația Fondului Imobiliar SRL a primit certificatul de urbanism solicitat de la Primăria Constanța pentru a putea demara lucrările de reabilitare a clădirii de pe strada Mercur nr. 10. Contractul pentru „Servicii de elaborare a documentaţie tehnico-economice, servicii de asistență tehnică pe perioada de execuţie a lucrărilor și execuţia lucrărilor de construcţii privind obiectivul de investiţii „Reabilitare imobile aflate pe domeniul public și privat al primăriei Constanța prin RAEDPP Constanta – imobil str. Mercur nr. 10’’ a fost încheiat la data de 29 septembrie 2022 cu firma Draft Dinamic Construct SRL. Autorizația de construcție a fost emisă în iulie 2023, iar lucrările ar trebui să fie gata la anul.

tiganescu, de la Draft Construct, se misca lent, pe bani multi... la fostul RAEDPP. Video

Însă bat pasul pe loc. Clădirea se află în același stadiu de degradare, geamurile sunt sparte, iar pereții nu par a fi consolidați. S-a mișcat ceva la zidurile de BCA de la nivelul ferestrelor, de la parterul clădirii.

tiganescu, de la Draft Construct, se misca lent, pe bani multi... la fostul RAEDPP. Video

În trecut, se vehicula că sediul fostei Regii Autonome ,,Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța, în prezent Administrația Fondului Imobiliar, ar urma să se mute în această clădire de pe strada Mercur, numărul 10. Numai că AFI se va desființa, va fuziona cu Confort Urban, urmând să se mute în clădirea celei din urmă după ce fuziunea va ajunge la final.

Video:

Firma Draft Dinamic Construct SRL, abonată la licitații cu statul

Cât despre firma care va reabilita imobilul, Draft Dinamic Construct, precizăm că aceasta este controlată de Dumitru Țigănescu, care are un portofoliu bogat de licitații câștigate cu statul.  În 2023, Draft Dinamic Construct a avut datorii de 6.359.673 lei și a înregistrat o cifră de afaceri de 26.000.487 lei, un profit de 697.718 lei, raportate la un număr de 38 de angajați. Precizăm că, pentru imobilul de pe strada Mercur, Țigănescu va încasa Valoarea contractului încheiat 8.369.050,54 de lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cazul il spun la Bucuresti La MAI.Daca erau oameni reparau acoperisul in garantie.Zeflemist ironic a facut Dobrinas gauri si unde sunt cutia de cabluri electrice.O sa fie totul publicat.
4
1
0751 265 973 nr lui dobrinas
0
0
Astia sunt parveniti cu bani ilicuiti.Ddraft cu Dobrinas.Sunt infractori penali care fac afaceri cu Primaria.Au oameni la n***u angajati.Au angajati din Mircea Voda si Cernavoda r**i .Cum sa dai asemnea proiecte unor indivizi care distrug la comanda alte cladiri? Distrug acoperisuri,distrug apartamente la bloc la comanda prededintilor de bloc.Au adus t****i au spart plafonul blocului la comanda presedintei de bloc,a vecinului din fata .Cum sa restaurezi aceste cladiri importante cu t****i necalificati? Cum sa dai asemnea proiecte acestor firme care comit fraude . Primarul stie ce fac ei si au facut. Au afaceri cu ei, au incheiat contracte pe bani grei cu statul Eu sa ii controlez. Nu.Doar voi depune plangere penala impotriva acestei firme si aasociateiei ca mi-au distrus apartamentul la comanada.Sunt mai multi administratori si mai multe firme cu acelasi nume.Draft srl Sterg ca nu au declarat la fisc tot ani de zile.Azi sterg firma, maiine fac alta,acelasi nume aceiasi administratori.
5
1
plateste spagile mai intai ( prioritar ......dupa care cu ce ramane baga ceva in buzunar ca asa e normal iar cu restul serviciile contractate )
2
0
Se numeste Daft Construct ba taranilor
0
0
Nu plateste si nu-i mai da nimeni marfa!
2
0
ceva varuiala si gata. comentariile despre m*******i, or fi adevarate?!
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515