REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
19.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Tiktoker american: ”Mamaia e ca Miami Beach în Florida sau Saint Tropez”. Video

Tiktoker american: ”Mamaia e ca Miami Beach în Florida sau Saint Tropez”. Video

Replica API 9 iulie 2022 | 00:00 1936

În timp ce turiștii români spun că sunt prețuri exorbitante pe litoral, un vlogger american îi contrazice și le arată cât cheltuie la micul dejun sau ce poate face cu 45 de dolari.

Străinii nu sunt înspăimântați de prețurile din Mamaia! Un tiktoker american a comparat stațiunea de lux de pe litoralul românescu cu Miami Beach și Saint Tropez, fiind șocat de prețurile din Mamaia, și în general d eprețurile din România, despre care spune că e o țară ieftină, iar el trăiește aici ca un rege. Vloggerul a făcut cumpărături și a împărtășit internauților sumele cheltuite. Unul din videoclipuri l-a intitulat ”Trăiesc ca un rege” și ne rată că a cheltuit 45 dolari pe somon file, fructe de mare, legume, ceapă, ton, cereale pentru micul dejun, avocado, caise, apă, castraveți, pepene roșu, roșii, ulei, ciuperci, condimente, cartofi dulci, lapte de migdale, foietaje cu spanac, mere.

”M-au costat doar 45 de dolari aici, în România. Nu sunt într-un sat ciudat și mic, sunt în una dintre cele mai scumpe zone din România. Se numește Mamaia, lângă Marea Neagră. E ca Miami Beach din Florida sau Saint Tropez din Franța. Tot ce vedeți aici, doamnelor și domnilor, costă 45 de dolari. Bine ați venit în România!”, a spus tânărul.

În alt filmuleț el le-a arătat tuturor că a cheltuit 12 dolari la micul dejun. ”12 dolari micul dejun în cea mai scumpă plajă din România”, a spus tiktokerul. Tânărul mai postat filmulețe din zon Cazino, dar și de pe plajă.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cam vanat la gingii, americanu.pare mai mult de-ai lu' chitcac.
0
0
saracul asta mananca conserve de la Lidl si ne povesteste cum e la Miami he he
2
0
au preluat mizeria asta...
0
0
In Miami are makedoni ?
1
0
A trait ca un rege la conserva.
0
0
Du te ba pwlica si cumpara mancare l restaurant. Nu de la alimentara. Sa vezi preturi peste Miami si st Tropez. Calitatea preparatelor si conditiile reflecta gioarsa de tara si gioarsa de statiune in care traim. Turist american, vai de pwla lui
0
0
imi pare rau sa spun nu numai mamaia dar si orasul sunt o ghena de gunoi primaria nu a facutg nimic am inceput sa l plangem pe Mazare orasul c-tza este intr o mare mizerie Chitzacc o alegere p*****a a sistemului
0
0
face reclama la imobiliare mamaia.
0
0
un alt p***t pe internet platit sa minta cand este clar si vizibil realitatea din ghetoul mamaia si mamaia nord .
1
0
Miami beach?? Ce american e ala ca are accent de Uzbechistan.. Mamaia este Coasta de Rahat a Europei.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513