REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.1° Constanța Mie., 4 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6842
24.1° Constanța Miercuri, 4 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6842
 

Tineri prinși de jandarmi în timp ce fumau o țigară cu substanțe interzise pe plaja din Vama Veche

Tineri prinși de jandarmi în timp ce fumau o țigară cu substanțe interzise pe plaja din Vama Veche

Victor ROTARU 15 iulie 2024 | 11:34 630

În data de 14.07.2024, în jurul orei 01:30, în timp ce se aflau într-o misiune de patrulare pe plaja din stațiunea Vama Veche, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au observat, în dreptul unui bar, doi tineri în vârstă de 22 de ani, care fumau o țigară ce emana un fum înțepător.

Tineri prinsi de jandarmi in timp ce  fumau o tigara cu substante interzise pe plaja din Vama Veche

La vederea jandarmilor, cel care avea țigara în mână a aruncat-o pe jos. Oamenii legii i-au legitimat pe cei doi și ulterior i-au controlat corporal.
În buzunarul bărbatului care a aruncat țigara jandarmii au descoperit un pliculeț de plastic în care se aflau fragmente vegetale de culoare galben-verzui, cu miros înțepător. Cei doi tineri au declarat că au cumpărat ”canabis” de la un bărbat necunoscut, apoi s-au deplasat pe plajă pentru a fuma produsul cumpărat.

Tineri prinsi de jandarmi in timp ce  fumau o tigara cu substante interzise pe plaja din Vama VecheDrogurile găsite de către jandarmi

Tinerii au fost conduși la sediul secției de Poliție din Vama Veche, unde le-au fost întocmite acte de sesizare a organelor de urmărire penală pentru suspiciunea săvârșirii infracțiunii de deținere de substanțe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri), iar țigara și substanța vegetală găsită asupra lor au fost predate către organele de poliție abilitate pentru continuarea cercetărilor.

Continuăm să le recomandăm pe această cale tuturor tinerilor care sunt dispuși să încerce astfel de substanțe, să țină cont de faptul că, în conformitate cu prevederile legii 143/ 2000, Articolul 4, „Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, CUMPĂRAREA sau DEȚINEREA de droguri pentru consum propriu, fără drept, se pedepsește cu închisoare de la 2 la 5 ani..”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar-ă v-ă luații de noi tineri vitorul tari???
1
0
Lasati in mama ma-si importul liber de tigari originale ! Americane,cubaneze,sa aiba cei care oricum fumeaza posibilitatea de a savura ceva autentic! Mai mult ca sigur,in afara de alte beneficii ,cei mai multi ar prefera aceste tigari decat sa-si faca creierii varza cu droguri. Piata e plina de falsuri la tigari,cosmetice,alimente,haine,bauturi alcoolice si nealcoolice,alte bunuri. Ceva original nu gasesti nici la bisnitari,in schimb gasesti droguri. Ce de c***t este condusa tara asta! Mai de c***t decat in ceausism,in mai toate privintele.
0
0
Pai si lui wiz khalifa care a fumat pe scena la beach please si pe urma l-au mai gasit si cu vreo 18 grame nu i-au facut nimic....... Deci se poate doar daca e ordin de sus....
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516