REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Tinerii aveau droguri în pantofi și arme albe în buzunare, la un Bal al Bobocilor

Tinerii aveau droguri în pantofi și arme albe în buzunare, la un Bal al Bobocilor

Virgil STOIAN 27 noiembrie 2023 | 11:25 739

Jandarmii au găsit asupra unor tineri care luau parte la un Bal al bobocilor din Râmnicu Vâlcea substanțe interzise ascunse în încălțăminte și obiecte periculoase.

Tinerii aveau droguri in pantofi si arme albe in buzunare, la un Bal al BobocilorImagini cu tinerii de la bal

„În seara de sâmbătă, 25 noiembrie 2023, în cadrul evenimentului „Balul Bobocilor” organizat la un restaurant din municipiul Râmnicu Vâlcea, jandarmii au intervenit pentru a gestiona o situație delicată ce implica doi tineri surprinși în posesia unor substanțe interzise și obiecte periculoase.

Pe parcursul evenimentului, doi tineri au atras atenția autorităților manifestând un comportament suspect. Jandarmii vâlceni i-au legitimat pentru a evalua situația și pentru a stabili motivele comportamentului lor.

În urma controlului corporal preventiv efectuat, s-a constatat că unul dintre tineri purta asupra sa, ascunse în încălțăminte, substanțe suspecte, presupuse a fi interzise de legislația în vigoare. Cei doi tineri au declarat că aceste substanțe, cunoscute stradal sub denumirea de „Cristale”, erau destinate consumului propriu”, precizează Jandarmeria Vâlcea.

„Ulterior, într-un alt punct al evenimentului, jandarmii au descoperit asupra altor doi tineri cu vârste de 19, respectiv 21 de ani, un cuțit cu lamă pliabilă și un spray lacrimogen, obiecte periculoase care erau ingenios ascunse în interiorul hainelor.

Documentele întocmite în urma intervenției, împreună cu substanțele interzise și obiectele periculoase, vor fi predate organelor abilitate pentru continuarea cercetărilor”, au mai transmis jandarmii, conform stiripesurse.ro.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In loc sa fie numiti cum merita de fapt,acesti indivizi de toate varstele care au comportamente altfel decat civilizate,sunt tratati ca ,,teribilisti'' sau oricum in moduri cat mai ,,soft'',sa nu se supere cacatii naibi. Cazaturi,scarbe,cacati cu ochi,gunoaie,etc. Cam asa ar trebui sa se comunice cand se vorbeste de ei. Da,stricsaciunile imputite au impresia ca sunt super,ca merita respect pentru porcariile pe care le fac. Nu e asa. Din pacate,societatea le ocroteste existenta,cu multa grija.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510