REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
26.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Tinerii din România ar putea face, din nou, armata!

Tinerii din România ar putea face, din nou, armata!

Replica API 4 februarie 2022 | 00:13 3041

Românii ar putea face, din nou, armata, în contextul tensiunilor generate de Rusia, dar și a necesității dezvoltării unei armate care să facă față oricăror provocări. Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a declarat că Armata Română se află în plin proces de creştere a capacităţii operaţionale, scrie antena3.ro.

Sursa foto: Facebook/ MApN

După anunţul SUA privind desfăşurarea de trupe suplimentare în Europa de Est, inclusiv în România, Vasile Dîncu a explicat că aceste trupe vor veni în completarea trupelor americane existente deja pe teritoriul României.

„Aceste trupe care vor veni completează trupele americane existente în acest moment, înainte de a veni aceşti 1.000 de soldaţi, aveam aproape 1.000 de oameni care sunt deja în România, şi care completează forţa noastră armată. Noi suntem pregătiţi în acest moment, avem scenarii pentru toate situaţiile, ne-am pregătit în teatrele de operaţii, am făcut achiziţii importante în ultima vreme. (…) Suntem în mijlocul unui proces de creştere a capacităţii operaţionale a Armatei române. Aceste lucruri care vin şi le facem cu repeziciune, acum, completează de fapt o postură a României la Marea Neagră, importantă. Suntem consideraţi în NATO un furnizor de securitate în zonă, ne vom adapta această capacitate”, a declarat Vasile Dîncu, la Profit TV.

Vasile Dâncu

Ministrul Apărării afirmă că țara noastră are nevoie de soldaţi profesionişti, de tehnicieni din toate domeniile.

„Avem nevoie de soldaţi profesionişti, de tehnicieni din toate domeniile, pentru că o armată modernă nu e doar din infanterişti, care înseamnă inima sistemului ci şi de informaticieni, specialişti chiar din ştiinţe socio-comportamentale. Războiul hibrid cere soldaţi din toate categoriile”, a mai spus Vasile Dîncu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai retarzi mai jos ce legatura au pensatii cu armata pwlii , sa lupte burtosii care mananca moca la popota ,numai retarzi ramasi cu idei de pe vremea lu ceasca
6
3
Va spun eu ce va face Putin. Va ocupa Ucraina dupa JO din China. Nu da doi bani pe sanctiuni, ii ajuta China... Apoi va ceda coltisorul ala vestic al Ucrainei catre Ungaria. Cei din V4 parasesc NATO, sarbii sunt aliatii rusilor deja. Bulgarii au si ei istorie comuna cu sovieticii, nu cumva ne-au incercuit? Pe unde mai vine ajutorul nato sau al americii? Austriecii sunt cu ungurii si ei. E gata Noua Cortina de Fier in maxim 2 luni. Plus ca Putin are si China in spate... Ne inving fara sa atace NATO. Nici macar nu sunt expert militar, m-am prins de smecheria cu Viktor Orban si Putin...
13
3
Nu cred ca au zis ca va fi oglibatoriu sa te inrolezi in armata. Dar vi se pare normal sa vina altii sa va apere tara, bunica, mama, sotia, sora, fiica etc? E si o chestie de obraz, o chestie de barbati. De acord, sa nu fie obligatoriu, dar ar fi bine ca multi dintre noi sa dam dovada de barbatie. Astia care de vreo 2 ani ati inceput sa faceti numai selfieuri cu tricolorul si sa sustineti AUR... sigur nu faceti niciunul armata din propria initiativa. Sunteti la fel de patrioti ca Simion, adica deloc. AUR e laudat de sputnik al lui Putin, e clar pro-rus. AUR va chema rusii in ajutor prin Buceac
17
4
Hai sictir in mortii ma-ti! Sa faci armata pt ce ma? Pt tara asta!!?!!? Ma rs in gura ma-ti
13
13
La flaifusterii de azi e greu sa le ceri asta cu armata. Daca se poate,sa faca armata on line,asa ca scoala,instructia sa o faca pe caluculator,apoii sa fie facuti locotenenti ,ca si asa avem generali care nu stiu precis cum se imbraca uniforma.Deocamdata nu sunt dotati militarii deja angajati,nu sunt instruiti politistii. Cei mai tari sunt interlopii si retelele infractionale .
17
1
Deaia avem pisde pensate cu gleznele goale, ca nu se mai face armata. Ne batem cu posetele.
21
2
O sa mearga generali burtosi si cu pensii speciale care au frecat motanu
26
6
Puneti mana si invatati ruseste, o sa va trebuiasca. Nu o sa vai numiti Ion, ci Ioniciovici.
16
11
Vedem tineri 27-28 de ani pensati , epilati , pizdificati . Nu mai sunt barbati , pitziponcii astia !
40
3
Razboiul bate la usa. Zilele astea ati aflat ca Rusia vrea sa invadeze Ucr?Pana acum ati trait intr-o bula?Cum aparati Cta?
10
5
nemaipomenit de bine
14
3
Pe NV asa din cer doar vreo douzeci de mii ,acum sunat ii si sa se prezinte la unitati,probabil sunt policalificati.
12
3
Daca armata nu este obligatorie totul e ok. Daca fac armata silita va iesi un kkt.
19
6
sa se duca bugetari la batalie daca vor.
24
22
Mars ma cu armata voastra. Ce treaba avem noi cu Ucraina
19
22
asta inseamna ca ne pregatiti de razboi
13
15
era un joc care-l jucam in copilarie, tara, tara vrem ostasi..........
11
7
URGENTATI ADUNAREA BOSCHETARILOR LA VARSTA DE 19 ANI
31
4
Foarte bine !
28
7

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303