REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

TIR, încărcat cu piatră, răsturnat între Eforie Nord și Sud

TIR, încărcat cu piatră, răsturnat între Eforie Nord și Sud

Virgil STOIAN 22 februarie 2023 | 11:26 3473

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină miercuri, 22 februarie, pe DN39 între Eforie Sud și Eforie Nord, acolo unde a avut loc un accident rutier.

TIR, incarcat cu piatra, rasturnat intre Eforie Nord si SudSursă foto Eforie Online

Potrivit primelor informații, un TIR încărcat cu piatră s-a răsturnat. La fața locului au intervenit Stația Tuzla cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD B.

TIR, incarcat cu piatra, rasturnat intre Eforie Nord si Sud

Nu sunt persoane încarcerate, victima este șoferul TIR-ului care a refuzat transportul la spital. Traficul este blocat pe ambele benzi spre Mangalia, existând și scurgeri de combustibil pe carosabil.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CT - EFC e mașina primariei Eforie. Șeful poliției locale e mana dreapta a primarului. In timpul audientei la primăria Eforie, primarul m-a amenințat că mă amendează cu 200 sute de milioane, fiindcă i- am adus la cunoștință o ilegalitate a unui cetățean din oraș. Când am întrebat de arhitectul șef, primarul Eforiei i- a spus șefului poliției locale sa vina la mine acasă și să mă amendeze cu două sute de milioane pentru o faptă care e doar in capul lui. Îl aștept de luni bune pe șeful poliției locale sa vina să mă amendeze, ca sa fac plângere la DNA Serviciul Teritorial Constanța. DNA- ule, trimite anchetatori incognito la primăria Eforie.
4
0
Ce dracu l-ati bagat si pe Nastase de la locala in poza asta ??? Mai rezista inca ? Nu s-a convins inca domnul primar de el ? Cand vor incepe toti sa ii ceara banii de pe unde a luat , sa vezi atunci lovitura pentru primar . Dar se mai asteapta putin, in campanie
3
0
@CORLEONE Pui cat ai voie LEGAL tati, nu cat e "rentabil" "intelegi ce zic".
3
1
am auzit de comentarii ....de soferi profesionisti mai jos dar voi,,profesionistilor"cat puneti in bena ca sa va renteze cursa.
1
3
de sofer necalificat pentru un transport de tipul asta. Analfabetii astia care au luat carnetul cu spaga si psihologicul tot cu spaga umbla pe sosele cu camioane mari si omoara lumea. Trebuie exclus din meserie si constatat cum a luat carnetul si testul psihologic. Numai norocul a facut ca sa nu fie o tragedie de mari proportii cu multi morti. Sa vedem ce fac militienii.
7
2
Astia cu masini mari,incarcate cu marfa,merg cu viteze de parca ar fi automobile. Te astepti de la soferii profesionisti ,sa stie cum e cu inertia si forta centrifuga. In loc sa fie exemple in trafic,soferii profesionisti sunt pericole.
14
1

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166