REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Țiriac Jr. se iubeşte cu Sorana Cârstea? Cum a ajuns în brațele tenismenei după divorțul de Ileana

Țiriac Jr. se iubeşte cu Sorana Cârstea? Cum a ajuns în brațele tenismenei după divorțul de Ileana

Replica API 15 octombrie 2019 | 00:00 1429

Ileana Lazariuc şi Ion Ion Ţiriac

Cu siguranţă divorţul dintre Ileana Lazariuc şi Ion Alexandru Ţiriac a fost ştirea săptămânii. Fiul magnatului şi frumoasa artistă şi-au spus adio în 2017 după 10 ani de căsnicie. Se pare că cei doi au luat decizia fără să fie afectaţi prea tare, iar juniorul şi-ar fi găsit deja pe cineva. Se zvoneşte prin târg că are o relaţie cu tenismena Sorana Cîrstea.

După zece ani de căsnicie, fiica celebrei soliste Anastasia Lazariuc şi fiul magnatului Ion Ţiriac au decis să meargă pe drumuri diferite, în ciuda faptului că au doi copii împreună, pe Alexandru şi pe Nicholas Noah. Vineri, după ce s-a aflat că au divorţat, Ileana Lazariuc şi Ion Alexandru Ţiriac au revenit cu un mesaj de confirmare, motivând oarecum alegerea lor.

«Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre şi am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri, fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate. Deşi nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi. Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, a scris pe Facebook Ileana Lazariuc.

Sorana Cîrstea

Fiul cel mare al lui Ţiriac nu a plâns prea mult după ce au divorţat la notar, ba din contră, se spune că şi-ar fi găsit rapid fericirea în braţele unei cunoscute jucătoare de tenis de la noi, mai mică de vârstă cu 14 ani decât el. Vorbeşte lumea prin târg că fata este nimeni alta decât Sorana Cîrstea (29 de ani), care are o avere frumuşică dobândită în acest domeniu, adică peste 6 milioane de dolari. Se pare că Alexandru Ţiriac ar fi fost prezent la cele mai importante meciuri şi ar fi susţinut-o pe aceasta din tribune. Bineînţeles că nu s-au afişat niciodată împreună, la evenimente sau prin poze, deşi au făcut deja vacanţe frumoase împreună.

Totuşi, apropiaţii nu sunt străini de acest love story, în anturajul lor se ştie foarte bine că tenismena şi moştenitorul imperiului de milioane de dolari sunt combinaţi. Dar, cine ştie, acum că au dat cărţile pe faţă în ceea ce priveşte căsnicia lor, este posibil ca relaţia să nu mai fie ţinută la secret. “Ileana e discretă cu viaţa ei. În afară de copii şi de magazinul de haine nu prea are alte activităţi. E clar că e curtată pentru că e o femeie frumoasă şi deşteaptă, însă Alexandru i-a luat-o înainte. Se aude că e cu Sorana. Relaţia nu e de ieri, de azi, ci datează de după divorţ. Sunt sentimente puternice acolo”, ne-au spus surse din anturajul celor doi.

Seniorul a acceptat destul de greu divorţul fiului şi ştie de relaţia acestuia, însă a preferat să nu se bage, pentru că la urma urmei dragostea pentru tenis se pare că se moşteneşte într-un anumit fel.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce a vazut la tat-su asta face si el
3
0
Bravo lui! Felicitari! Dragostea invinge. Da! Un cuplu reusit, bravoo....!!
1
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016