REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
28° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Toate pensiile vor fi recalculate din oficiu

Toate pensiile vor fi recalculate din oficiu

Georgiana BOGLEA 9 iulie 2024 | 00:00 8126

A început tipărirea deciziilor de recalculare a pensiilor! Este anunțul făcut de Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu. Toate pensiile vor trecere prin marea recalculare și sunt suficienți bani alocați în buget, promite ministrul. Mai mult, Bucura Oprescu dă asigurări că nicio pensie nu va fi înghețată. 

Toate pensiile vor fi recalculate din oficiu

"Pensiile românilor vor crește pentru următorii ani și nu sunt înghețate la acel 9,4 din PIB. 

Avem articol în noua lege a pensiilor atât cu mecanismul cât și cu faptul că în luna ianuarie acestea vor avea majorări și sigur este foarte important pentru pensionari să știe că toate aceste lucruri sunt făcute la timp. Că există bani pentru pensii, că vor ajunge deciziile de pensionare și că toți pensionarii din România vor beneficia de recalculare.


Toate pensiile vor fi recalculate din oficiu. 

Avem bani în buget atât prevăzuți atât pentru majorarea pe care am avut-o de la 1 ianuarie cât și pentru recalcularea pentru care vom pune în plată pensiile începând cu luna septembrie a acestui an. 

În momentul acesta avem datele din dosarele de pensii ale românilor în format electronic, deja se listează deciziile de pensii.

Deciziile vor fi listate în 3 exemplare, un exemplar va fi transmis pensionarului, celelalte două vor rămâne la dosarul de pensii al fiecărui pensionar", a declarat Simona Bucura Oprescu, conform realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sambata de sambata fac emisiuni cu pensionarii și cu șeful Casei de pensii. Și ne spune Rtv ca este în direct Daniel Baciu. Minciuni. E o înregistrare veche si de fiecare data ne anunta ca incepe recalcularea și tipărirea deciziilor. Și uite ca acum anunță că abia cu 15 august bor fi trimise la pensionari. Se mișcă greu.
1
2
De ce nu se trimit deciziile din 15 iulie daca su softul , au contrcat cu Posta ? Pai ce in 15 zile Posta romana poate distrubui toate deciziile ? Hai ca nu cred . Apoi supa aceasta Mare recalculare , de unde stiu eu ca la mica recalculare s-au valorificat adeverintele de la dosar ? Se face din oficiu sau trebuie sa merg eu sa cer ? Ca f multi au adeverintele la dosar si in prima decizie emisa s-a scris ca nu au fost luate in calcul din n motive.
3
2
Vax
3
0
Si daca le spui in fata adevarul nu sunt injurii. Avem dreptul la opinie.
2
1
si revoltatoare nedreptate si mizerie aceasta noua lege ptr cei cu grupe de munca care pierd mult la pensie; de 34 de ani statul mafiot psdnl da ceva la unii ia de la altii ducand la nemultumiri si inegalitati revoltatoare legea produce efecte in trecut ptr cei cu grupe anuland drepturile castigate prin grupe ptr ca statul sa mai faca o economie de bani la buget pe spinarea a milioane de oameni care si-au platit taxele uriase pe munca toata viata rusine magarilor
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510