REPLICA ONLINE CONSTANTA

27° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
27° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Toni Iuruc a rupt tăcerea după ce Simona Halep a fost lovită cu noi acuzații de dopaj

Toni Iuruc a rupt tăcerea după ce Simona Halep a fost lovită cu noi acuzații de dopaj

A.V. 21 mai 2023 | 00:00 3876

Toni Iuruc, fostul soț al Simonei Halep, a fost zgârcit în declarații când a fost întrebat despre ex-liderul WTA, care se confruntă cu noi acuzații de dopaj. Semn clar că cei doi nu mai țin legătura, fiecare fiind preocupat de propria viață.

Toni Iuruc a rupt tacerea dupa ce Simona Halep a fost lovita cu noi acuzatii de dopaj

Lumea tenisului a fost pusă din nou pe jar de anunțul că Simona Halep ar fi încălcat încă o regulă a Programului anti-doping de tenis (TADP). “Agenția Internațională de Integritate a Tenisului confirmă că jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost acuzată de o încălcare suplimentară și separată a Programului anti-doping din tenis”, a transmis ITIA.

Pașaportul biologic este o metodă prin care organizațiile anti-doping monitorizează diferiți parametri ai sângelui în timp, pentru a identifica potențialele nereguli anti-doping! Iar ITIA a constatat nereguli în pașaportul biologic al Simonei Halep, care riscă acum o suspendare și mai mare.

Toni Iuruc: “Nu am nicio calitate să…”

Dată fiind situația, Simona Halep riscă să-și încheie prematur cariera în cazul în care va primi o suspendare drastică. Toni Iuruc, fostul soț al sportivei: “Nu am nicio calitate să comentez. Are oameni specializați lângă ea. Ea știe cel mai bine ce face. Este singurul lucru pe care pot să-l spun”, a spus Toni Iuruc.

      Reamintim că Simona Halep (31 de ani) a fost depistată pozitiv cu Roxadustat la un control efectuat la US Open 2022 și a fost suspendată provizoriu din circuitul WTA. Acum întâmpină, din nou, probleme. De semnalat că de ambele acuzații Toni Iuruc a aflat prin intermediul mass-media. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
m*******i IMPU TITI , SARLATANI si IMPOSTORI !!!
4
0
Da’ eliminați odata bijduveana impostoare și lasati-ne, dracului, cu ea, ca altceva nu mai știți. Nu e clar ca a umblat cu c****a vopsita?! Toți sunt nebuni, p****i și răuvoitori, ea - e curată. Sa-și ia, dracului, banii aia câștigați și impostorat, banii pe tigăi și toate reclamele in care s-a bagat fomista disperata și sa dispară dracului de unde a venit. Băiatul ăla de la înot ii da clasa la caracter. Și nici nu apare atât de des.
7
1
ciuruc banuieste dar nu vrea sa spuna adevarul: divortatul , de care fug toate femeile ptr ca o are mica , isi administreaza medicamente de potenta si prin lichidul seminal al talambului introdus in vagin care este f vascularizat , s-au transmis in corpul machidoancei substante care sunt interzise sportivilor.
7
0
uite-te la fatza si intreaba-ma de viata!
7
0
L-ați băgat și pe boul asta de peșteră în seama.Pana la Simona Halep nu a auzit lumea de el
13
2

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768