REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
19.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Top 4 plaje din România unde te poți simți ca în Thailanda

Top 4 plaje din România unde te poți simți ca în Thailanda

Replica API 3 iulie 2022 | 00:00 3326

Destinațiile exclusiviste de vacanță atrag atenția oricui, dar sunt puțini cei care știu că în România se găsesc plaje superbe, unde oamenii se pot simți ca în Thailanda și unde accesul este gratuit.

Țara noastră se bucură de ieșire la mare și de peisaje superbe. Puțini sunt cei care știu că există și locuri unde vă puteți distra, relaxa și încărcat bateriile fără cheltuiala din stațiunile de la malul mării. Plajele superbe din România sunt pentru buzunarul oricui, mai ales pentru că accesul este, de cele mai multe ori, gratuit, scrie wowbiz.ro

Indiferent că vorbim de Marea Neagră sau de plajele de la Dunăre, există locații unde turiștii se pot bucura de un colț de rai la un preț mic.

Nisipul fin, o baie în apa răcoritoare și partenerii potriviți de călătorie sunt tot ceea ce mai aveți nevoie.

Unde se găsesc cele mai frumoase și accesibile plaje din România

Dacă sunteți în căutarea unei vacanțe liniștite, diferită de cazările în hotelurile de pe litoral și plajele pline de șezlonguri, unde se aude muzica la maxim și prețurile sunt extrem de piperate, avem o soluție: încercați una dintre plajele superbe, mai puțin știute din țara noastră unde accesul este gratuit.

Delta Dunării este un loc spectaculos, iar mai spectaculoase sunt plajele cu deschidere la fluviu și la mare. Înconjurate de verdeață și peisaje superbe, aceste locuri îți vor schimba opinia despre tot ceea ce însemnă litoral.

Plaja Perișor este unul dintre locuri superbe din România. Nisipul fin întâlnește marea de o culoare impresionantă, iar frunzelor plantelor crescute pe plajă se leagănă în bătaia vântului.

Plaja virgină de la Perișor este locul perfect dacă vreți să fugiți de agitația orașului și a stațiunilor animate de pe litoral. Veți avea parte de o experiență de vis, apele Lacului Sinoe și Marea Neagră. Aceasta se află la doar câțiva kilometri de Plaja Vadu.

Locația nu este amenajată și este ideală pentru cei care își doresc o oază de liniște, departe de agitație!

Plaja Gostinu de pe malul Dunării

Dacă nu vă place să mergeți la mare, există și variante de plaje superbe de plajă pe malul Dunării, la doar câteva ore de Giurgiu și de București.

Plaja Gostinu este situată între Giurgiu și Oltenița, iar aici turiștii vin pentru o zi de relaxare și pescuit. Crengile copacilor ce se scaldă în Dunăre și nisipul fin de la intrarea în apă vă vor face să credeți că ați ajuns într-un loc exotic, departe de România și de casă.

Plaja Sfântu Gheorghe, un loc exotic la malul Mării Negre

Plaja Sfântu Gheorghe este destinația ideală dacă vă doriți să vă bucurați de un peisaj și o experiență spectaculoasă.

Este locul unde Dunărea întâlnește Marea prin brațul Sfântul Gheorghe și unde plaja virgină vă va tăia orice răsuflare, fiind cu totul și cu totul diferită de plajele cu care v-ați obișnuit. Apa strălucitoare, nisipul fin și pescărușii care se simt ca la ei acasă sunt rețeta perfectă pentru o destinație de vis.

Tuzla, o destinație exotică aproape de inima distracției

Dacă vă doriți o plajă de vis, asemeni celor exotice, dar nu vreți să fiți prea departe de distracție și unele dintre cele mai animate destinații, atunci plaja de la Tuzla ar putea fi cea mai bună variantă.

Aici apa e albastră, nisipul fin, iar până la ajungi la plajă traversezi poteci scurte, înconjurate de vegetație. Peisajul este unul fermecător, iar aici sunt amenajate și câteva locuri dedicate distracției și turiștilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La costinesti tigania cu pontoane din saci ambarcatiuni care circula printre turisti spaga la opc si apele romane mananca huzun
0
0
Acolo unde nu sunt machidoni, e ok.
0
0
tuzla e o mizerie.vin taranii sa spele caii duminica,cacati peste tot,nisip de scoici,iti rupi picioarele in apa!ca si olimp,ptr tarani betonisti,e bine acolo!
0
0
din cauza reclamei s-au stricat toate statiunile .uremaza sa dea navala ghertzoii si in plajele mentionate cu manele si gratare si sezlonguri infecte .
2
0
Daca si Tuzla e ca in Tailanda eu zic sa stingeti lumina si sa va lasati de jurnalism
0
1
Ca turisti sau saraci ca populatia din Thailanda?
0
0
E clar ca nu ati pus pana acum piciorul in Thailanda
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513