REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Tot mai multe șicanări în trafic și depășiri periculoase, pe bulevardul 1 Mai. Video

Tot mai multe șicanări în trafic și depășiri periculoase, pe bulevardul 1 Mai. Video

Mirela PASCAL 16 mai 2024 | 00:00 1925

Din ce în ce mai mulți șoferi aleg să nu țină cont de regulile de circulație pe drumurile publice. Chiar dacă autoritățile au subliniat faptul că în România se petrec tot mai multe accidente rutiere grave, totuși conducătorii auto nu par a fi interesați să aibă în vedere prevederile legale cu privire la respectarea codului rutier, dar și a siguranței lor, cât și a celorlalți participanți la trafic. Recent, un șofer a efectuat două depășiri neregulamentare pe Bulevardul 1 Mai, fără a avea intenția de a se asigura în timpul manevrei periculoase care ar fi putut provoca un impact major. Toată întâmplarea, dar și șicanarea din trafic, a fost surprinsă de o cameră de bord ce aparține mașinii din spatele acesteia, surprinzând în detaliu ilegalitatea persoanei în cauză.

Tot mai multe sicanari in trafic si depasiri periculoase, pe bulevardul 1 Mai. Video

Din cauza tupeului și a iresponsabilității conducătorilor auto, România se clasează în topul țărilor cu cele multe accidente rutiere. Deși autoritățile responsabile depun eforturi serioase pentru a-i informa, preveni și chiar sancționa pe șoferii care încalcă conștient legea, cei vizați nu vor să lase teribilismul la o parte. În această categorie se află și un șofer care a executat o depășire pe bulevardul 1 Mai, fiind surprins de o cameră de bord „jucându-se“ în trafic, dar și efectuând manevre neregulamentare și periculoase.

Tot mai multe sicanari in trafic si depasiri periculoase, pe bulevardul 1 Mai. Video

Video:

Menționăm că data de pe camera de bord nu a fost actualizată.

A depășit brusc pentru a ajunge de pe o bandă pe cealaltă

Incidentul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă, deoarece conducătorul auto al mașinii cu numărul de înmatriculare B 249 STR a executat două depășiri neregulamentare. Atunci când a prins oportunitatea de efectua manevrele bruște și total inconștiente, șoferul nu a ezitat nicio secundă, deși putea provoca un impact cu posibile urmări grave.

Tot mai multe sicanari in trafic si depasiri periculoase, pe bulevardul 1 Mai. Video

Acesta a realizat trecerea de pe o bandă pe cealaltă cu bună știință, fiind puțin probabil să nu fi observat autoturismele din spate. Potrivit codului rutier actualizat pentru anul 2024, șoferii care depășesc neregulamentar pot primi între 4 și 5 puncte de amendă dar și o sancțiune cuprinsă între 660 și 825 de lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca ți se potrivește, dacă semnalizezi înseamnă ca ai prioritate ? Țaranoiule !
0
0
Ce plm-3a a facut aiurea? Ambele schimbri de banda au fost semnalizate. La a doua, a fortat oleaca dar si melteanu cu filmarea so' c***t pe el si a incercat sa forteze. (se pare ca asta cu filmarea nu a condus in Bucuresti)
1
1
Suntem neam de zmardoi p****i ne măcelărim intre noi afara suntem mielușei de aceea suntem ce suntem
1
0
Cameramanul care-a patruns pe contrasens doar ca sa se razboiasca cu un sarac cu troc.
9
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436