REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
12.4° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Tot mai mulți angajați ai sălilor de jocuri fură bani din gestiune pentru a-i sparge la păcănele

Tot mai mulți angajați ai sălilor de jocuri fură bani din gestiune pentru a-i sparge la păcănele

Victor ROTARU 8 iunie 2024 | 00:00 6935

Patima jocurilor de noroc este una foarte mare în rândul românilor, iar atunci când este combinată cu iubirea, rezultatul este unul fatal. Nicoleta D., o angajată a unei săli de jocuri de noroc, i-a „împrumutat” unui client al sălii 10 mii de lei, având probabil o relație cu aceasta, individul fiind interzis în sala respectivă după ce a încercat de mai multe ori să păcălească alte angajate ale sălii că le va da banii după ce câștigă la păcănele.

Tot mai multi angajati ai salilor de jocuri fura bani din gestiune pentru a-i sparge la pacanele

Totul s-a întâmplat de 4 spre 5 august 2019, atunci când Nicoleta D., în calitate de angajată cu atribuții de gestiune în cadrul societății Intergame Select S.R.L., în timp ce se afla în tura de noapte la punctul de lucru situat în Constanța, Piața Agroalimentară Tomis III, și-a însușit fără drept din gestiunea societății suma de 10.000 lei, producând astfel un prejudiciu material în valoarea sumei însușite.

Tot mai multi angajati ai salilor de jocuri fura bani din gestiune pentru a-i sparge la pacanele

 

Fiind audiată în faza de urmărire penală, manager în cadrul Intergame Select S.R.L., a declarat următoarele: „În ziua de 5 august 2019, deși nu eram de serviciu, am fost contactată și anunțată telefonic de către una dintre fetele de serviciu, de faptul că la momentul predării turei s-a constatat o lipsă în gestiunea lor de 10 000 lei. În prezența angajatelor mi-am anunțat superiorii de la sediul societății din București, care la rândul lor au verificat înregistrările video ale camerelor de supraveghere montate la punctul de lucru în cauză și au constatat faptul că Nicoleta D. era cea suspectată de lipsa din gestiune.

Tot mai multi angajati ai salilor de jocuri fura bani din gestiune pentru a-i sparge la pacanele

Departamentul care se ocupă cu gestionarea camerelor de supraveghere, mi-a transmis telefonic că pe camerele de filmat s-a observat faptul că Nicoleta D., în urma alimentării borsetei sale cu o sumă de bani luată din seif, a ieșit din incinta sălii de joc, pe un gang de lângă sala de joc, unde camerele de supraveghere montate în exteriorul sălii nu aveau acces. Tot în acel moment s-a observat pe camerele de supraveghere montate în exteriorul sălii de joc cum un client frecvent al sălii, a intrat în gangul în care intrase și angajata, imediat după aceasta. Ulterior, tot în acea seară, aceștia s-au mai întâlnit în mai multe rânduri, la ceva interval de timp, însă de fiecare dată în fața camerelor de supraveghere, astfel că s-a dedus faptul că Nicoleta D. i-a înmânat clientului suma de bani ieșită lipsă în gestiune și anume 10 000 lei. Precizez faptul respectivul bărbat era un client mai vechi al sălii de joc în cauză, însă din cauza faptului că în nenumărate rânduri a încercat să păcălească angajatele sălii, inclusiv pe mine, în sensul că încerca să ne determine să îi introducem credite în ruletă pe încredere, fără a ne înmâna suma de bani respectivă, i s-a dat interzis accesul în incinta sălii de joc.

Angajata a fost trimisă în judecată, iar magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să o condamne pe Nicoleta D. la 1 an și 8 luni de închisoare cu executare pentru infracțiunea de delapidare. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dece la Tuzla încă funcționează sălile de păcănele aloo politia ce dracu faceți spaguta
3
0
Angajații fură patronii de păcănele Pe patroni nu-i verifică nimeni dacă sânt in regulă cu jocuri păcănele Paralele se învârt și ele și clienții câștigă acadele Verifică la lovele nea Pandele vânzător de gogonele Statul ia lovele patronii lovele jucătorii bani de semințele
4
1
2 ani cu executare pentru 10000 lei si altii delapideaza statul roman cu zeci de milioane de euro si faptele se prescriu
13
0
m**e patronilor
9
0
Fura si fug in Anglia, asa fac toti !
8
0

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515