REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Toți preșcolarii și elevii constănțeni, din clasele 0-VIII, vor primi cărți și rechizite gratuite

Toți preșcolarii și elevii constănțeni, din clasele 0-VIII, vor primi cărți și rechizite gratuite

A.F. 6 septembrie 2023 | 18:16 1219

Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța a anunțat că toți preșcolarii și elevii din clasele 0-VIII din municipiul Constanța vor primi cărți și rechizite gratuite.

Toti prescolarii si elevii constanteni, din clasele 0-VIII, vor primi carti si rechizite gratuite

,,Oferim cărți și rechizite gratuite tuturor preșcolarilor și elevilor din clasele 0-VIII! Până vineri, 8 septembrie, finalizăm distribuirea pachetelor cu rechizite pentru toți copiii din învățământul preșcolar, din ciclurile primar și gimnazial. Pe lângă reabilitarea și modernizarea școlilor din Constanța (despre care vorbim zilele viitoare), este un gest prin care ne asigurăm că oferim tuturor copiilor șansa la educație.

Fiecare copil va primi o cutie cu toate cele necesare pentru un an școlar încununat de succes: ghiozdan, penar, caiete, ustensile de scris și alte rechizite și produse de papetărie (plastilină, foarfece, hârtie creponată, acuarele pentru cei mici, sau seturi geometrice și alte obiecte specifice pentru elevii mai mari).

Mai mult, le oferim elevilor selecții de cărți din bibliografia școlară și din literatura contemporană, povești ilustrate, cu eroi și personaje îndrăgite de copii, organizate pe nivel de studiu și gen.

Le doresc tuturor copiilor să se bucure cu adevărat de materiile preferate, de lecturi, de reîntâlnirea cu prietenii și cu profesorii și de începutul unui nou an de succes,” a anunțat Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016