REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.5° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Totul despre „Regina Ketaminei”, femeia care i-ar fi furnizat drogurile lui Matthew Perry

Totul despre „Regina Ketaminei”, femeia care i-ar fi furnizat drogurile lui Matthew Perry

A.F. 17 august 2024 | 12:19 885

Jasveen Sangha, femeia pe care autoritățile au acuzat-o că a furnizat ketamina din cauza căreia actorul Matthew Perry a murit, ar fi avut o rețea extinsă de distribuție a drogului, informează procuratura. Este supranumiă „Regina Ketaminei” Jasveen Sangha, potrivit Departamentului de Justiție, care a organizat o conferință de presă despre anchetă, „a profitat de domnul Perry vânzându-i cantități mari de ketamină într-o perioadă de două săptămâni în octombrie 2023” și „a vândut aproximativ 50 de fiole de ketamină pentru aproximativ 11 000 de dolari”, scrie Daily Beast.  

Totul despre „Regina Ketaminei”, femeia care i-ar fi furnizat drogurile lui Matthew Perry

Ce știm despre „regina ketaminei”

Cu dublă cetățenie, americană și britanică, Jasveen Sangha a fost supranumită „regina ketaminei” din Los Angeles.  Sangha, în vârstă de 41 de ani, este acuzată că i-a vândut lui Perry lotul de ketamină care l-a ucis.  

Ea a fost arestată joi și este unul dintre cei doi inculpați principali în cazul privind moartea actorului. Celălalt inculpat principal este Dr. Salvador Plasencia, 42 de ani, un medic licențiat cunoscut sub numele de „Dr. P.”.  Jasveen Sangha este acuzată că i-a vândut lui Perry 50 de fiole de ketamină pentru aproximativ 11.000 de dolari în numerar pe parcursul a două săptămâni, colaborând cu asistentul lui Perry, Kenneth Iwamasa, și cu un alt individ pe nume Eric Fleming pentru a-i distribui drogurile lui Perry, potrivit procurorului federal Martin Estrada.  

După moartea lui Perry, unii dintre conspiratori ar fi vorbit despre distanțarea de actor, conform unei acuzații deschise joi. După ce moartea actorului a apărut la știri, Sangha l-a instruit pe Fleming, la 28 octombrie 2023, să „șteargă toate mesajele noastre”, potrivit procurorilor.  

Actul de acuzare susține că Plasencia și un alt medic, Dr. Mark Chavez, au fost sursele inițiale ale aprovizionării cu ketamină a lui Perry, dar la un moment dat oficialii federali cred că medicamentele au devenit prea scumpe și Perry a trecut la o nouă sursă, inclusiv Sangha, a declarat o sursă federală.  

O percheziție efectuată la domiciliul lui Sangha după moartea lui Perry a scos la iveală un „imperiu de vânzare de droguri”: „80 de fiole de ketamină, mii de pastile conținând metamfetamină, cocaină, flacoane de Xanax și alte medicamente eliberate pe bază de rețetă obținute ilegal.”  

Totul despre „Regina Ketaminei”, femeia care i-ar fi furnizat drogurile lui Matthew Perry

Actul de acuzare susține că Sangha era conștient în plus de pericolul ketaminei după ce a vândut medicamentul unei persoane care, câteva ore mai târziu, a murit din cauza unei supradoze în august 2019. Procuratura SUA a declarat că Sanga i-ar fi vândut ketamină lui Cody McLaury, în vârstă de 31 de ani, în august 2019, în L.A., cu câteva ore înainte de decesul acestuia prin supradoză. După ce un membru al familiei lui McLaury i-a trimis lui Sangha un mesaj text în care îi spunea că ketamina l-a ucis, Sangha a efectuat o căutare pe Google pentru: „ketamina poate fi listată ca o cauză a morții”, au declarat oficialii.  

Rechizitoriul a dezvăluit că Sangha era cunoscută în comunitate pentru faptul că „se ocupa numai cu celebrități și persoane de top” în afacerea sa cu droguri.  

Ea este acuzată de conspirație în vederea distribuirii de ketamină, întreținere a unui local în care se consumă droguri, posesie cu intenția de a distribui metamfetamină, posesie cu intenția de a distribui ketamină și cinci capete de acuzare pentru distribuirea de ketamină.  

Site-ul abc7.com raportează că „regina ketaminei” se lăuda cu vacanțe somptuoase, cum ar fi la Playa del Carmen, Mexic, unde și-a arătat casa de pe plajă și a postat fotografii cu ea stând la piscină. Sangha a făcut o altă călătorie, de data aceasta la Tokyo, la doar două săptămâni după moartea lui Perry - unde a stat într-un hotel scump care a costat probabil peste 1.800 de dolari pe noapte.  

Cu doar câteva ore înainte de a fi arestată de poliția din Los Angeles, la 15 august, Jasveen Sangha se lăuda pe rețelele de socializare cu noua ei tunsoare și culoare de păr, scrie DailyMail.  

Sangha riscă maximum închisoare pe viață, au declarat procurorii, citează digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365