REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Trafic cu ecstasy: peste 2.000 de comprimate ridicate la percheziții

Trafic cu ecstasy: peste 2.000 de comprimate ridicate la percheziții

Replica API 30 noiembrie 2019 | 02:29 507

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Ploiești – Serviciul Antidrog, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Ploieşti, au documentat, în cursul lunii noiembrie 2019, activitățile infracționale ale unei grupări implicată în traficul internațional de droguri de mare risc (comprimate ecstasy), grupare ce acționa pe raza județului Prahova.

Din cercetări s-a stabilit că membrii grupării ar fi introdus în țară cantități de comprimate ecstasy, droguri care erau procurate din Marea Britanie. Ulterior, le-ar fi comercializat către diferite persoane din județ. Pentru probarea faptelor ilicite, la data de 28 noiembrie a.c., au fost efectuate 2 percheziţii domiciliare, la locuințele a doi membrii ai grupării, fiind ridicate 2.201 comprimate ecstasy. După finalizarea audierilor, faţă de unul dintre membri a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, iar 29 noiembrie a fost prezentat Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă. Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română și al Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
militienii iar au gresit grav! In astfel de cazuri nu trebuie sa foloseasca catuse ci gloante! In cap, in ceafa, in piept sau oriunde in alt punct vital ptr ca tot pe noi ne baga la cheltuieli, "cazare cu pensiune completa", asistenta medicala si juridica, procese etc, intr-un cuvant statul cheltuie o gramada din banii nostri cu astfel de nenorociti care, multumita pzdeului si lui tudorica, oricum nu fac multi purici in inchisoare, datorita recursului compensatoriu care a pus in libertate mii de criminali, violatori si pedofili.Multumim psd! Si oricum o inmormantare este mai ieftina!
5
0
Cat de curand drogurile vor fi precum tutunul si cafeaua! Oops stai ca si astea tot droguri sunt atat ca mai usoare, iar gunoaiele ipocrite ca tine bobes or sa fie cei mai mari consumatori si vor crea cele mai mari probleme fiindca nu vor fi in stare sa consume moderat!
0
4
La beci cu ei. Pentru cat mai mult timp.
4
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016