REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Trafic oprit complet pe DN1 în Bușteni, după un accident grav în care un bărbat a murit

Trafic oprit complet pe DN1 în Bușteni, după un accident grav în care un bărbat a murit

Andreea CONDURACHE 9 august 2023 | 13:20 1001

Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost rănite într-un accident produs miercuri dimineața pe DN1, în județul Prahova. Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe DN1, la kilometrul 126, în localitatea Poiana Țapului, județul Prahova.

Trafic oprit complet pe DN1 in Busteni, dupa un accident grav in care un barbat a murit

În accident au fost implicate două mașini. Din primele date, un conducător al unui autoturism ar fi pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. ISU Prahova anunță că în cele două mașini se aflau patru persoane, printre care și un copil de șapte ani. O victimă a rămas încarcerată, fiind în stop cardio-respirator. Este vorba de un bărbat de 63 de ani, care a fost declarat decedat. Alte două victime, o femeie și un bărbat, au fost transportate la spital.

Polițiștii transmit că circulația în este blocată pe ambele sensuri pentru cercetări.

Accidentul s-a produs pe DN 1 km 126+900 în afara localității Bușteni. Din primele cercetări a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă 56 de ani în timp ce conducea un autoturism pe DN1 pe direcția Brașov către Ploiești, la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de un bărbat de 63 de ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 63 de ani și a trei pasageri cu vârstele de 7, 55 și respectiv 56 de ani. Conducătorul auto de 56 de ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00mg/l alcool pur în aerul expirat, celălalt conducător auto nu a putut fi testat din cauza leziunilor suferite.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asat e tara, asta e natia. In fiecare zi urla presa despre accidente cu mori si tot in fiecare zi se mai gaseste cate un retardat sa omoare pe altii. Da, introduceti ba odata pedeapsa cu moartea pentru criminalii astia. ajunge cu morti nevinovati din cauza la niste jigodii. Ajunge sa platim toti amenzi mai mari din cauza unor jigodii, care nu se conformeaza si incalca legea zi de zi si minut de minut. Daca ai omorat un om, de la locul accidentului ar trebui sa se plece cu catuse si fara drept de eliberare!
1
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016