REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.8° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
21.8° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Traficant de canabis și droguri, din Cernavodă, trimis la pușcărie

Traficant de canabis și droguri, din Cernavodă, trimis la pușcărie

Replica API 23 aprilie 2022 | 22:00 1852

Bogdan Adrian Stan a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc și deţinere de droguri de risc pentru consum propriu. Sentința a fost dată de Tribunalul Constanța pe 21 aprilie 2022 și nu este definitivă. În urma unor percheziții, la domiciliul bărbatului din Cernavodă, au fost găsite cultură outdoor de canabis, circa 30 de grame de cocaină și un pistol cu gaz.

Potrivit anchetei, cu ocazia perchezițiilor, la domiciliul inculpatului din Cernavodă, au fost descoperite 175 de plante ce prezentau inflorescențe sub formă de muguri de culoare verde-oliv, iar într-o sobă din tablă a fost identificat un recipient metalic ce conținea în interior o folie din plastic transparentă, în care se afla o substanță solidă sub formă de bulgăre de culoare albă. De asemenea, într-o cameră din partea dreaptă a ușii de acces, pe o masă, au fost identificate 15 pliculețe autosigilante, din plastic, ce conțineau urme de substanță pulverulentă de culoare albă, precum și o pungă din plastic, de culoare verde ce prezenta urme de substanță pulverulentă de culoare albă, iar în interiorul unui dulap, un cântar electronic de culoare gri și două bancnote de 1 lei, ce prezentau urme de substanță pulverulentă de culoare albă. Totodată, a fost găsit la percheziţie pistolul marca EKOL, precum și 5 cartușe. Inculpatul ar fi comercializat canabisul cu suma de 60 de lei pe gram, persoanelor consumatoare de droguri din orașul Cernavodă. Tot în urma perchezițiilor au fost găsite 100 de kilograme de substanță vegetală verde, 2,7 kilograme de plante uscate (tulpini, frunze și muguri de cannabis), 34 de grame de cocaină, 35 de grame de cannabis (muguri), 17.800 de lei, 1.785 de euro, 2 telefoane mobile, precum și materiale pentru creșterea plantelor de cannabis.

Magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au reținut că, având în vedere circumstanţele reale ale cauzei, precum şi pe cele personale ale inculpatului, considerând că în cauză se justifică aplicarea unor pedepse principale apropiate de limitele inferioare permise de lege, întrucât inculpatul se află la prima condamnare, astfel că nu se impune stabilirea unor pedepse mai aspre, tribunalul apreciază pedepsele astfel stabilite ca fiind apte să îşi atingă scopul preventiv-educativ pentru care au fost legiferate şi pentru îndeplinirea funcţiilor specifice pedepsei penale, respectiv: funcţia retributivă, funcţia de intimidare şi funcţia de reeducare a infractorului. Bogdan Adrian Stan va executa pedeapsa de 3 ani și șase luni de închisoare, în regim de detenție.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aoolleuuuu tata eu ce ma fac ................!
1
0
Cautati mai bine ca mai sunt pe 9 Mai betivi drogati si nebuni. Luatii si ducetii cat mai departe.
0
0
Fratii piron si lefterica daniel din cernavoda vind masini furate si droguri si au femei la produs sub atenta supraveghere a nasului viorel plesa
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768