REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.3° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
31.3° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Traficant de droguri, condamnat după ce a încercat să lovească un polițist cu toporul! Video

Traficant de droguri, condamnat după ce a încercat să lovească un polițist cu toporul! Video

Replica API 11 aprilie 2022 | 22:32 1522

Suliman Tamer a fost condamnat la 1 an și două luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. Sentința a fost dată de Judecătoria Constanța, pe 10 februarie 2022 și nu este definitivă, pe 21 aprilie urmând a se judeca apelul. Bărbatul este acuzat că a încercat să lovească un jandarm cu toporul, după ce acesta încerca să aplaneze un conflict, în urma unui apel la 112.

Cum s-a petrecut conflictul

Potrivit anchetei, victima, împreună cu un coleg, s-a prezentat pe strada Atelierelor, nr. 22, acolo unde o persoană sesizase că are un conflict între mai multe persoane, care folosesc săbii și topoare. Ajunși la locul faptei, în timp ce discutau cu unul dintre cei implicați, a apărut Suliman Tamer, care avea asupra sa un topor, moment în care a fost somat de mai multe ori să lase ce are în mână, însă acesta a refuzat. Ulterior, persoana de sex masculin s-a îndreptat în fugă către jandarm, ameninţându-l pe acesta cu toporul, pe care l-a ridicat asupra lui, în timp ce îi spunea „Îţi dau în gât!”, determinându-l astfel pe jandarm să se retragă un pas în spate, în timp ce continua să îi solicite să lase toporul jos. Între timp, în sprijinul celor doi a ajuns o patrulă de poliție, care au reușit să imobilizeze inculpatul, procedând și la ridicarea toporolui pe care acesta îl folosise.

Instanța a reținut că inculpatul a ameninţat persoana vătămată, care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în urma solicitării intervenţiei organelor de poliţie în scopul aplanării unui conflict la adresa menţionată, în sensul că s-a îndreptat în fugă către aceasta, ridicând toporul asupra sa, în timp ce îi spunea “Îţi dau în gât!”, fapt care i-a cauzat persoanei vătămate o stare de temere, determinând-o astfel să se retragă un pas în spate, starea de pericol creată pentru valoarea socială ocrotită, respectiv relațiile sociale referitoare la respectul datorat autorităților de stat și funcționarilor care exercită o activitate în cadrul acestora, dar și relațiile sociale referitoare la integritatea corporală și sănătatea, care au fost afectate, se constată că doar aplicarea unei pedepse într-un cuantum just dozat care să reflecte gradul de pericol social concret al faptei comise constituie o modalitate eficientă de realizare a scopului preventiv-educativ al pedepsei.

Suliman Tamer, arestat și pentru trafic de droguri

Vă reamintim că Suliman Tamer este arestat preventiv, împreună cu Iuseim Ali într-un dosar de trafic de droguri. Tot ei au fost implicați într-un dosar, în anul 2017, care a vizat destructurarea a trei grupuri infracţionale organizate specializate în săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc în mod ilicit pentru consum propriu, precum și efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Cu ocazia percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate o cultură indoor de canabis, droguri de risc (canabis, Xanax), aproximativ 1300 gr substanță vegetală susceptibilă a avea proprietăți psihoactive, dispozitive de preparare, porționare și ambalare a dozelor de droguri, precum şi sume de bani în valoare totală de peste 75.600 lei.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
1 an cu suspendare pt ultraj ... si mai are si un dosar in spate pt trafic de droguri. Din partea mea jandarmul putea sa-i traga un glont in cap ca nu era absolut nici o pierdere. Astia nu se reabiliteaza niciodata. Gainarii astia nu au carte si singura lor optiune de a si castiga existenta e prin activitati ilicite.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768