REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
20.9° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Traficant de droguri, condamnat și pentru un scandal la barbut!

Traficant de droguri, condamnat și pentru un scandal la barbut!

Replica API 30 mai 2022 | 23:02 2110

Ismail Aidar Selvis a fost condamnat la 3 ani și 9 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală. Sentința a fost dată în urma apelului, judecat la Curtea de Apel Constanța, din data de 26 mai, în primă instanță inculpatul fiind achitat prin decizia Judecătoriei Constanța din 26 iunie 2021. Bărbatul a fost acuzat că, în urma unor neînțelegeri din cauza unui joc de barbut, i-a dat câteva palme victimei, în urma cărora acesta a căzut pe spate și s-a lovit cu capul de bordură. Menționăm că inculpatul este încarcerat la Poarta Albă, unde ispășește o condamnare de 5 ani și 2 luni pentru trafic de droguri.

Potrivit rechizitoriului, mai multe persoane printre care și inculpatul dar și victima, s-au apucat de un joc de barbut, chiar la sugestia victimei. La un moment dat, în timpul jocului de barbut, inculpatul i-a solicitat victimei să-i înmâneze o sumă de bani pe care aceasta o pierduse la jocul de noroc. Persoana vătămată a refuzat în repetate rânduri remiterea către inculpatul a sumei de bani pe care acesta o câștigase. Mai mult, fiind sub influența băuturilor alcoolice, persoana vătămată a început să-i adreseze injurii inculpatului și a aruncat cu un pet cu bere înspre acesta, fără a-1 lovi. Din această cauză, inculpatul i-a dat o palmă peste față victimei, lovitură în urma căruia aceasta a căzut pe spate și s-a lovit cu capul de bordură. La trei luni de la incident, victima a decedat din cauza unui infarct miocardic acut survenit pe fondul ateromatozei coronariene și trombocitopeniei, fără a avea legătură cu lovitura căpătată în urma incidentului.

Inculpatul a invocat legitima apărare

În primă instanță Ismail Selvis a fost achitat, acesta invocând legitima apărare. Magistrații Curții de Apel Constanța au considerat că în cauză nu se poate reține existența unui atac material, direct, imediat, injust, de natură să pună în pericol persoana inculpatului, în condițiile în care disputa dintre părți a fost generată de refuzul victimei de a plăti suma de bani pierdută la jocul de barbut, ce a continuat prin adresarea de injurii inculpatului și aruncarea cu o sticlă de bere către inculpat, dar fără a-l lovi; în acest context, victima s-a ridicat și s-a îndreptat către inculpat, dar din nicio declarație nu rezultă că victima s-a manifestat într-o modalitate de natură să creeze inculpatului aparența că se va exercita o agresiune fizică împotriva sa, din partea victimei. Pentru aceste considerente, Curte de Apel admite apelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, și condamnă pe Ismail Aidar Selvis la 3 ani și nouă luni de închisoare. Sentința este definitivă.

Cine este Ismail Aidar Selvis

Ismail Aidar Selvis a făcut parte dintr-o mega grupare ce acţiona atâta pe raza oraşului Constanţa, cât şi la Cernavodă, Feteşti, Călăraşi, dar şi în Penitenciarul Poarta Albă. Aceștia vindeau droguri inclusiv pe scările Liceului Axiopolis din Cernavodă. Pentru prinderea membrilor grupării, procurorii au ”introdus” pe fir doi agenți sub acoperire, care au filmat și înregistrat acțiunile traficanților.

Citește și Încă un individ care vindea DROGURI la Cernavodă, prins de polițiști!

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si t**a , PAUL FERARU din cernavoda vinde droguri la liceu !
1
0
Vezi ca o are rude la diicot Bucuresti.... si are si functia de procuror !
0
0
Totii din Constanta sunt sagetile mele M**e de la Valu lui Traian vand la tot orasu
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768