REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.4° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
31.4° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Traficant de droguri, prins cu 30 de grame de canabis, în Vama Veche

Traficant de droguri, prins cu 30 de grame de canabis, în Vama Veche

Virgil STOIAN 1 august 2024 | 14:26 767

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc pentru consum propriu.

Traficant de droguri, prins cu 30 de grame de canabis, in Vama Veche

Bărbatul în cauză a fost depistat de către un echipaj de jandarmi din cadrul  Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanța în proximitatea unui camping, din stațiunea Vama Veche, în timp ce ar fi deținut asupra sa, în două pungi autosigilante, peste 30 de grame de canabis (droguri de risc) destinat comercializării, precum și un cântar de precizie.

Traficant de droguri, prins cu 30 de grame de canabis, in Vama Veche

Ulterior, acesta ar fi predat o altă cantitate de droguri de risc (canabis și rezină de canabis), deținută în scopul consumului propriu, pe care ar fi avut-o ascunsă în proximitatea unității comerciale la care își desfășura activitatea.

Traficant de droguri, prins cu 30 de grame de canabis, in Vama Veche

La data de 31 iulie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore.

Astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța, cu propunere de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nimic,nimic,nimic....de parca a intrat in pamant marinaru....ce s.o fi intamplat cu el?Aaaa omu e pa eforie ca e statiunea aia mai ieftina.Fmm de primar infect.Sa ne kkm pe creierele alea ieftine care l.au votat
0
0
De furturile lui chitac si a altora nimic ?
1
1
Sa-i multumim lui Dumnezeu ca sunt astfel de persoane, fara ei nu ne putem vindeca de boli cronice... poate se va da drumu si la noi la legea VICTORIA si nu ar mai trebui sa importam din afara! Recomand doua filme pe care le puteti gasii pe yt. The Union si The Culture High VIZIONARE PLACUTA!
2
1

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513