REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.1° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
25.1° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Traficanți din Prahova, arestați la Constanța pentru trafic internațional de droguri!

Traficanți din Prahova, arestați la Constanța pentru trafic internațional de droguri!

Replica API 19 martie 2022 | 22:20 3335

Doi bărbați din Ploiești au fost arestați la Constanța pentru trafic internațional de droguri. Este vorba despre Dumitru Andi Mugurel și Neaga Florin Alexandru, cunoscuți în Ploiești ca ”afaceriști”. Aceștia sunt cercetați pentru trafic internațional de droguri.

Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au desfășurat o acțiune de prindere în flagrant delict a doi bărbați, bănuiți de operațiuni cu droguri de risc. La data de 16 martie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța au surprins, în flagrant delict, doi bărbați, de 37, respectiv 51 de ani, imediat după ce aceștia ar fi primit, printr-o firmă de curierat, două colete ce conțineau o cantitate de aproximativ 11 kilograme de cannabis. Substanțele interzise proveneau din Spania, iar acțiunea a fost desfășurată în municipiul Fetești, județul Ialomița.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a celor doi bărbați, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de introducerea în țară, precum și importul ori exportul de droguri de risc, fără drept și cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deținerea ori alte operațiuni privind circulația drogurilor de risc, fără drept.

Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, iar joi au fost prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, fiind arestați preventiv.

Cei doi sunt cunoscuți în Ploiești întrucât ar fi cochetat cu mediul de afaceri. În special Andi Mugurel Dumitru, care s-a perindat și pe la conducerea firmei Byotech, care a fost implicată în anumite… matrapazlâcuri. Citește detalii aici: Percheziţii la un depozit al Oil Terminal, închiriat către Oil Prod

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768