REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.8° Constanța Mar., 13 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6820
32.8° Constanța Marți, 13 August 2024 Anul XX Nr. 6820
 

TRAFICUL de COŞMAR de pe DN39 le scoate PERI ALBI şoferilor

TRAFICUL de COŞMAR de pe DN39 le scoate PERI ALBI şoferilor

Replica API 29 mai 2021 | 00:41 2533

În localitatea Lazu, pe DN39, se amenajează un nou sens giratoriu, pe atât de dorit de locuitori şi tot pe atât de blamat de şoferi din cauza lucrărilor care au îngreunat traficul. Cozile infernale în care sunt prinşi aceştia din urmă fac ca timpii petrecuţi în trafic să explodeze, lucru ce a stârnit revoltă. Amintim că lucrările sunt executate de societatea Global Vision SRL, controlată de omul de afaceri Sorin Mihai Preda.

Cozi kilometrice

Lucrările de amenajare a unui sens giratoriu pe DN39, care leagă Constanţa de sudul litoralului, au scos peri albi conducătorilor auto. Cozile infernale în care sunt prinşi aceştia din urmă fac ca timpii petrecuţi în trafic să explodeze. Cu toate că reprezentanții Primăriei Agigea recomandă șoferilor să fie atenți la drum şi să fie mai răbdători în această perioadă, lucrurile în teren nu arată prea bine, mai ales că şoferii mai ghinionişti au început să întâmpine probleme tehnice la autovehicule. “Ocoliți Lazu! Coada se întinde de la sensul giratoriu de la Autostrada până la... nu știu unde, că încă nu am ajuns. Peste tot e jale, toate bulevardele sunt sufocate, e haos total!”, transmit şoferii plictisiţi de traficul de coşmar.

Cei mai mulţi se gândesc cu groază la sezonul estival care a început deja şi la zecile de mii de turişti care vor veni pe litoral în weekend-urile viitoare. “Dacă acum, de la Eforie până la Constanţa faci 35-40 de minute, gândiți-vă la vară, că dintr-o oră jumătate nu ieșim”, se gândesc şoferii. De menţionat este că unii dintre ei nu şi-au pierdut încă simţul umorului şi fac haz de necaz. „Eu aş propune o fluidizare a traficului prin implementarea unui sens unic Eforie-Constanţa! Nu se poate aşa ceva!”; „E de vina sensul unic de pe Ion Rațiu... ar fi putut prelua foarte mult din flux”, se amuză conducătorii auto.

Şi preşedintele CJC a fost prins în traficul de pe DN39

S-a circulat bară la bară joi, 27 mai, pe drumul național 39, pe porțiunea dintre Lazu și Constanța. În ambuteiaje a fost prins și președintele Consiliului Județean, Mihai Lupu. Acesta a fost prezent la întâlnirea cu președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, ce a fost în vizită la Techirghiol

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa vezi ce zboara cazanele peste sens in vara asta!!!!
5
0
sensul de la lidl adica fostul interex este buba la fel ca si mizeria aia de la intrare ct care leaga cumpana.. dupa ce se trece de jegul de lidl se circula normal
5
0
DC NU IMPUNETI SA FACA PEDEDESUBT CA NAVETI TESTICULE MA FRAIERILOR PESTE TOT SENSURI DEA DUMNEZEU CINE A RIDIKT MANA LA VOT PNTRU SENSUL GIRATORI DIN LAZU SI A SUSTINUT ACULO SA I FIE ULTIMA SUFLARE
4
0
fenomenul strazi ADAMCLISI nu-l vede nimeni,trebuie un control al poluari fonice si de gaze,nu se mai poate,poate aude si primarul amiral.
3
1
o porcarie.ai sensuri giratorii la citeva sute dem distanta in ambele sensuri,la ce.timai trebuie unul???bani furati spalati!
12
1
o mai terminati? Cu doua roabe si trei gura-casca faceti voi interventii? Jos mafia!
9
0
Si in constanta este la fel.
11
0
Toata cta e paralizata
16
0
A venit un bulangiu si a facut acolo un depozit, lumea vorbeste ca ar fi a lui carjaliu, trebuia sa gaseasca o alta solutie sa intre camioanele si sa iasa, nu alt sens giratoriu, ai dracu ce repede sau executat, dar o alta problema si nu numai cu acest sens l au inaltat prea mult de nu vezi cand semnalizeaza vreunul sa faca sensul, nu vezi nici macar ce intentie are decat daca esti in camion, din masina mica nu se vede, niste handicapati de ingineri si proiectanti, nu le pasa de oameni
23
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016