REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mar., 15 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6883
13° Constanța Marți, 15 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6883
 

Tragedie evitată în ultimul moment, pe DN2A, între Mihail Kogălniceanu și Nicolae Bălcescu. Video

Tragedie evitată în ultimul moment, pe DN2A, între Mihail Kogălniceanu și Nicolae Bălcescu. Video

Andreea VLAICU 15 octombrie 2024 | 00:00 264

Trăim în secolul vitezei, iar pentru mulți dintre noi, fiecare secundă costă, iar uneori prețul poate fi scump. Nu este un lucru nou faptul că pe șosele circulă foarte mulți teribiliști, ceea ce a „ajutat“ România să ajungă pe primul loc din Europa, în rândul accidentelor rutiere. Un astfel de șofer, care circula pe DN2A, între Mihail Kogălniceanu și Nicolae Bălcescu, s-a angajat într-o depășire periculoasă, evitând în ultimul moment o tragedie.

Tragedie evitata in ultimul moment, pe DN2A, intre Mihail Kogalniceanu si Nicolae Balcescu. Videoșoferul teribilist

În ultima vreme tot mai mulţi şoferi constănţeni se fac remarcaţi în trafic într-un mod negativ. Zilele acestea, un astfel de conducător auto a fost la un pas de a produce o tragedie, după ce a făcut o depăşire riscantă pe linia continuă, pe o şosea din judeţ.

Teribilismul era să-l coste viaţa

Conducătorul unui autoturism marca Volkswagen a fost la un pas de a produce o tragedie pe DN2A, între Mihail Kogălniceanu și Nicolae Bălcescu. Acesta a intrat în depăşire, efectuând manevra pe o porţiune de drum intens circulată. Şoferul care circula regulamentar din contrasens a fost luat prin surprindere, neavând timp să reacţioneze şi să calce frâna. Tot el este cel care a şi surprins imaginile cu o cameră de bord. Maşina marca Volkswagen a reintrat pe sensul său de mers fix înainte de a produce un accident. Impactul ar fi fost devastator, mai ales că pe acea porţiune de drum circulau şi alte autovehicule, cu o viteză destul de mare.

Tragedie evitata in ultimul moment, pe DN2A, intre Mihail Kogalniceanu si Nicolae Balcescu. Videoșoferul teribilist

Din fericire, în acest caz, tragedia a fost evitată, însă incidentul rămâne un exemplu clar al riscurilor pe care le implică astfel de manevre periculoase pe drumurile publice. Autoritățile fac apel la toți șoferii să respecte regulile de circulație și să adopte o conduită preventivă pentru a evita situații similare.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
13182230110
5/49
3919223336
joker
6271712445