REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.8° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
21.8° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Tragedie fără margini! Doi polițiști au murit pe loc în urma unui teribil accident VIDEO

Tragedie fără margini! Doi polițiști au murit pe loc în urma unui teribil accident VIDEO

Virgil STOIAN 4 august 2024 | 00:00 662

Tragedie fără margini în județul Maramureș. Doi polițiști au murit pe loc în urma unui teribil accident care a avut loc pe o stradă din Târgu Lăpuș. 

Tragedie fara margini! Doi politisti au murit pe loc in urma unui teribil accident VIDEOImagini de la accident

Autoturismul în care se aflau tinerii s-a rupt în două de la puterea impactului. Colega lor, polițistă și ea, a supraviețuit ca prin minune și a ajuns la spital.

Cei doi poliţişti, de 25 şi 28 de ani, şi-au găsit sfârșitul după ce maşina în care se aflau s-a rupt efectiv în două, într-un stâlp. Colega lor a ajuns de urgenţă la spital. Şoferul era în timpul liber şi tocmai îşi făcuse maşina mai puternică, spun apropiaţii. Anchetatorii încearcă acum să refacă filmul accidentului inexplicabil.
 

Alexandra şi Bogdan abia intraseră în tura de seară la postul din Târgu Lăpuş. Imediat după instructajul de rutină, fără să anunţe pe nimeni, cei doi agenţi s-au urcat în aututurismul unui coleg aflat în timpul liber. Cel mai probabil au plecat să testeze maşina tunată, după cum cred apropiaţii lor. "I-a pus mai mulţi cai", spune un apropiat.

Vestea i-a cutremurat pe colegi

Vestea morţii poliţiştilor a căzut ca un şoc printre colegii lor care s-au strâns să-şi plângă durerea în curtea sediului Inspectoratului de Poliţie din Maramureş. Sirenele au sunat în memoria agenţilor.

"Am fost părăsiţi de 2 dintre cei mai buni colegi ai noştri. Rareş şi Bogdan erau 2 politişti tineri cu perspectivă foarte bine pregătiți profesional, chiar Rareş se bucura de curând ca avea rezultate foarte bune în activitate. Bogdan avea o perspectivă foarte bună de progres profesional", a spus Ionuţ Andrei Pop, vicepreşedinte al sindicatului Europol.

Poliţiştii continuă ancheta pentru a afla exact cum s-a produs tragedia

La ieşirea din oraş, poliţistul de la volan a pierdut controlul şi s-a izbit de un stâlp de pe marginea drumului. Impactul a fost nimicitor. Maşina a fost, practic, ruptă în două.
Ipoteza luată în calcul de anchetatori

Prima ipoteză luată în calcul de anchetatori e viteza excesivă. Din locul în care roata a lovit prima dată bordura şi până unde s-a oprit în stalp sunt mai bine de 150 m, distanţă în care şoferul nu a reuşit să redreseze maşina. Până la impactul mortal autoturismul a rupt şi un gard din beton, iar mai apoi a fost proiectată într-un stâlp.
 

Captivi în maşina-epavă, cei doi bărbaţi n-au avut nicio şansă. Poliţista de 25 de ani care era pe bancheta din spate a scăpat cu câteva răni.
 

"Este internată pe secţia ortopedie, stabilă, cu mai multe leziuni, fracturi. Lucrurile merg spre bine", declară managerul Spitalului Judeţean Baia Mare.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dumnezeu sa ii ierte! dar nu cumva au fost in afara legii? si in timpul serviciului ceilalti.....cind pui niste copii sa apere legea.....poate ca au rezultate bune,poate ca ...poate ca....dar uite ce s-a intimplat.....au incalcat legea si au murit.....din cauza unor copilarii....pacat....
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768