REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
24.4° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Tragedie în Germania! Un timonier român a decedat după ce a căzut în apă

Tragedie în Germania! Un timonier român a decedat după ce a căzut în apă

Replica API 6 mai 2022 | 00:48 3639

Tragedie petrecută în Germania! Adrian P., timonier pe un vas aparținând firmei Pronav Shipping, a suferit un accident în urma căruia a survenit decesul acestuia. Astfel, în timp ce se plimba pe cheu cu bicicleta, în orașul Erlangen, din Germania, bărbatul s-a dezechilibrat, și fiind foarte aproape de marginea cheului, a căzut în apă. A fost anunțată echipa de salvare, aceasta a scos lucrătorul din apă urmând procedura de resuscitare, dar a fost pronunțat decesul lui.

Accident nefericit pentru un timonier tulcean. În data de 4 mai 2022, în timp ce se plimba pe cheu cu bicicleta, Adrian P., s-a dezechilibrat, a intrat în fibrilație, și fiind foarte aproape de marginea cheului a căzut în apă. Cu toate că a fost anunțată echipa de salvarea care a scos lucrătorul din apă urmând procedura de resuscitare, din păcate aceasta nu a putut salva bărbatul.

ITM anchetează moartea bărbatului

Evenimentul se cercetează de către ITM Constanța, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor. În baza constatărilor efectuate de acesta, declarațiilor martorilor și a documentelor preluate de la societate, vor fi stabilite împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului precum și reglementările legale încălcate și pe cale de consecință răspunderile și măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare.

Mesaje de condoleanțe de la prieteni

În mediul online, au curs mesajele de condoleanțe din partea prietenilor: ”Să navighezi lin către stele prieten drag și suflet bun, Dumnezeu să te ierte”; ”Dumnezeu să te primească în flota Lui prietene... condoleanțe familiei!”; ”Mare pierdere, ai plecat prea devreme” sunt doar câteva dintre mesajele celor care l-au cunoscut și l-au iubit.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un tologooman
0
0
Stoiane explica-ne si noua cum investigheaza ITM-ul de la noi acest accident petrecut in timpul unei plimbari cu bicicleta intr-un oras din Germania.
0
0
Mai moare lumea!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768