REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Tragedie la Constanța! O persoană a căzut într-o groapă, în parc, și a murit. Video.

Tragedie la Constanța! O persoană a căzut într-o groapă, în parc, și a murit. Video.

Andreea VREJOIU, Ana Maria LIPAN,Victor ROTARU 3 iulie 2023 | 12:59 9138

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină luni, 3 iulie, în Constanța, în parcul de la Gară, acolo unde a avut loc un accident.

Tragedie la Constanta! O persoana a cazut intr-o groapa, in parc, si a murit. Video.

Potrivit primelor informații, persoana ar fi căzut în groapă și a murit.

Video

Video:

 

Tragedie la Constanta! O persoana a cazut intr-o groapa, in parc, si a murit. Video.

Ce spune IPJ Constanța

,,La data de 3 iulie a.c., în jurul orei 11.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 3 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o gaură de vizitare a sistemului de termoficare din zona Parcului Gării C.F.R. a fost găsit un bărbat decedat.
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 50 de ani.

În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că gura de vizitare a sistemului de termoficare era semnalizată corespunzător  prin panouri din plastic și bandă de delimitare.

În urma examinării exterioare a cadavrului, s-a constatat că acesta nu prezintă urne vizibile de violență. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stati linistiti o sa cada si primarul si toti in aceiasi groapa sapata de ei.o sa le vina randul la toti.
3
0
Dupa ce se termina razboiul in Ucraina si ucrainenii isi vor reveni,vor veni si la noi sa ne ajute la reconstructia a orice. Intre timp, avem grija ca resursele de pe teritoriul Romaniei sa fie exploatate de straini,in folosul lor si sa ne laudam ca asa e bine pentru noi,mai ales pentru tinerii de acum,ca-i vom lasa fara nimic,sa nu aiba griji.
3
0
Constanta arata ca dupa bombardament.Poate ne-am infratit cu vreun oras bombardat de e la ucrainieni si noi nu stim.Alta explicatie nu vad. Pot sa pun pariu ca mai repede se vor reface orasele distruse de razboi .
4
0
Tot orașul constanta e o mare groapa, urmează sa ne astupe; cu corupție, incompetenta, mediocritate, urmează apoi pământul
20
1
Fracturi si capete sparte au fost destule , an acest imens santier numit Constanta !
19
1
Cata mizerie ,auzi ca gurile si gropile de pe strazi si parcuri sunt semnalizate corespunzator !! Si Spitalul de infectioase era mobilat corespunzator, dar ce sa vezi, bolnavii si-au dat foc (asta vor anunta peste 5 -6 ani de anchete ).Oras condus de borfasi
26
1
Da, acest politruc politic nunit Chitac este vinovat si trebui sa raspunda, dar in acelasi timp si politia, pompierii, sanatatea, garda de mediu, inspectoratul de stat in constructii sunt la fel de vinovati. Toti tac iar intrebarea este: de ce? Raspunsul il stiti toti, este trist dar adevarat.
27
1
Mortul e de vina . Asa e in Romania
18
2
Nenorocitule mananci banii tarii din taxe si impozite. Ai stat la catedra pe bani nemunciti javra. Scuipa inapoi pe siile nesimtite. Sa-ti blocheze gatul incompetentule
23
1
CT un oraș distrus Nimeni nu verifică spărturile din oraș câți bani sau risipit Mafia și Coruptia sânt mană mana ban la ban
34
1
Popotarul asta nesatul care cumuleaza pensia de serviciu cu salariul de primar si cu spagile aferente, a distrus orasul. Nesimtirea si puturosenia il locuiesc pe acest maestru al nimicului care e Chitzac. El e evident nu numai autorul moral al crimei ci si faptic, el e administratorul orasului, el a facut din Constanta bataia de joc a tuturor amatorilor care azi asfalteaza, maine decoperteaza, poimaine mai fac cate un sant, dupa care uita cu lunile de el. Daca as avea ula de 2m i-as baga-o prin dos si as scoate-o prin gura lui Chit Chit.
28
1
Chitac, dormi bine? Tic-tac, tic-tac...Poarta Alba.
29
3
DEMISIA CHITAC DEMISIA CHITAC DEMISIA CHITAC DEMISIA CHITAC!!!!!
31
4
gura de vizitare a sistemului de termoficare era semnalizată corespunzător prin panouri din plastic și bandă de delimitare adica mortul a trecut prin panouri si prin banada de delimitare le a pus la loc si apoi a sarin in canalizare.......nici in filmele politiste nu vezi asa ceva
41
1
La un SRL răspunzător este administratorul firmei. La primăria cta cine este oare administrator?
40
0
Ma pis pe el
4
17
In Memoriam IANIS
2
8
Pe bune? Groapa? In Constanta?
25
0
S a mai dus un votant PSD PNL USR sau AUR ....
15
15
8n special le pra de Rusu care se axeaza pe evenimente iar orasul este n stare de putrefactie. Hoiturile politice au imputit orasul prin incompetenta crasa de care dau dovada. Scosi din primarie si dusi la sapa.dati cu ulei ars si lasati n soare sa i bazaie musca.asta merita. Incompetenta lor este fara echivoc. Indemn pe toti cei care au ceva de spus sa mearga n fata primariei si sa se revolte. scuipati si batjocoriti. NE AM SATURAT BAI RUSULE DE TINE CHITACULE NE E SCARBA DE TINE. BAI JA VRELOR DATI VA DEMISIA DACA AVETI ONOARE. DAR N AVETI LUA V AS FAMILILILE N BASTON. MOR OAMENI DIN CAUZA VOASTRA. HAZNAUA REPLICA DE CE NU I SUNATI?II AVETI SAPTAMANAL LA INTERVIURI.VA N GAT SI PE VOI DE SLUGI
36
3
Acum înțeleg de unde vine expresia ,,p***t de da în gropi".
16
14
Mai beliti si ochii pe unde mergeti, legumelor!
14
36
coruptia numai ucide acum????? c************a cata publicitate au facut pnl ului!!!!!!
35
4
Proștii de dau în gropi sunt buni la votat militari pensionari cu pensie nesimțită dar au și un dejavantaj: pot avea rude care să dea în judecată , oricum va pica un acar Păun care nu a semnalizat groapa.
29
5
Puscarie pentru jegosul de Chitac. A distrus orasul ca sa fure bani din asta. Niciun oras din tara nu arata atat de rau cum a ajuns Constanta, oras turistic si port. Brasovul e luv, Bucurestiul e lux, primarul din Beclean pe Somes a facut un orasel occidental prin fonduri. Retardatul asta prostalau a distrus orasul, jigodia.
63
3
Ia sa vedem face puscarie chiti chiti cum a facut piedone?
52
5
Isi bat joc muncitorii acolo in parc, dorm toata ziua, incarca 3 basculante, muncesc 30 min, vrajeala multa, alcool. Nu se v-a termina niciodata santierul
36
4
Luati exemplu de la francezi..
22
12
Acuma nici sa ai pretentia ca fiecare sa fie insotie de cineva care sa arate pe unde sa calci. E drept ca lucrari si gropi nu sunt semnalizate,insa la naiba, cat de bou sa fii,om matur,sa nu te uiti la naiba pe unde calci,mai ales ca stii in ce tara te afli?
14
43
Gunoiul de Chitac este vinovat. Peste tot sunt numai transee nesemnalizare. Mizeria asta de administratie locala trebuie sa plateasca pentru felul in care a ajuns orasul asta. Trist este ca se pierd vieti omenesti.
61
7
mortul e de vina.
32
4
Militia sta dupa colturi la mica ciupeala, sa dea ameniz pentru abateri insignifiante. Asta in timp ce orasul este impracticabil, iar pentru a parcurge bulevardele faci slalom pe ambele sensuri, printre canalizari gen cazemata. N-am vazut nici un militian la vreo intersectie unde nu mai functioneaza semaforul sau la una dintre multitudinea de transee cat intrarea de metrou, aparute pe sosele.
49
3
Politia, ambulanta, pompierii - de ce nu fac scandal, de ce nu fac presiuni ca orasul sa iasa din starea de razboi/bombardament in care se afla? Nu au nici o problema ca nu pot ajunge la cazuri in timp util, traficul fiind complet blocat la anumite ore, iar pe cele mai multe bulevarde, atunci cand se poate circula, viteza max. e 10 km/h.
48
0
Asta e definitie a coruptiei care ucide. Faci mai multe lucrari deodata, le faci neglijent si rezulta accidente!
64
1
Si ce? N-o sa se intample nimic, maneaua behaie inainte, romanul e multumit. Constanta a devenit o adunatura de cocalari obezi, tarani tatuati si mexicani 'pa anglea'.
62
2

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677