REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 3 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6841
27.4° Constanța Marți, 3 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6841
 

Traian Băsescu

Traian Băsescu

Replica API 12 martie 2021 | 00:00 2370

Fostul președinte Traian Băsescu a amuțit, nicio postare, niciun comentariu, nicio ieșire publică să-și apere copilul condamnat alături de Udrea.

Oare nu și-a revenit din șoc sau nu-și găsește cuvintele?

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Base, drum bun in haznaua din care te-ai hranit toata viata, uitarea! E adanca rau
3
0
Aveti PERFECTA DREPTATE ! Cei care conduc tara de 1 an si jumatate sunt neo-marxisti , fascisti de la USR-PLUS ! Indivizi fara DUMNEZEU, atei , fara empatie ! Uitati-va la MORCOVUL ala de BARNA : un idiot ! Nu uitati ce atitudine de nazist a avut in urma cu cateva zile cand in sedinta Parlamentului i-au cazut ochelarii de pe birou si cum arata cu degetul omului acela care i-a ridicat ochelarii de pe jos , nesimtitul nu a schitat nici un gest de a multumi ! Tipic nazist ! Bagane-am pulile in ochelarii lui si in ifosele de superioritate pe care le bese ! USR-istii i-au facut la nas pe PLN-isti !
6
0
probabil ca e in coma alcoolica
5
0
Astia de conduc tara acum sunt mai buni? Evidentele arata ca nu,ba chiar dimpotriva. A plecat Base,a venit altul mai mototol,insa sistemul a ramas si a continuat distrugerea a tot ce inseamna valoare autentica a unei tari. Cate sute de nemernici ai castelor conducatoare avem pe cap,nimeni nu stie. Trecem o perioada aproape la fel cu cea stalinista,combinata si cu ceva fascism. Democratia a devenit doar un cuvant gol de continut,rostit ca ,,libertatea'' pe vremea lui Ceausescu.Se da la caini un personaj,ca sa scape restul,cu miile.Urma scapa turma.
7
1
norodul l-a trimis in parlamentul european
5
2
da nici un cuvant nici macar I-AM CIURUIT .....HA
8
0
Basescu e FSN, PDSR, PD. N-a fost liberal niciodata ci turnator la Manastirea Secu. A distrus tara asta cu dezbinarea, furaciunile si ambitiile lui de dictator. Totul se plateste in viata sub o forma sau alta. Pana una alta e este europarlamentar.
9
2
Acum , ca o aresteaza pe infractoarea de Ioana Basescu ... nu-i convine ! Foarte bine domnu liberal fost ministru al transporturilor ! Hotul hotilor ! Tu ai inventat in anii '2000 sistemul securistic din Justitie ! " Cine seamana vant ... culege furtuna !" Ai dezbinat o tara , jegule ! Si mai aveai tupeu sa-ti promovezi cealalta proasta ca senatoare de Cta ! ...
19
1
Ai distrus ROMANIA , liberal nenorocit ! Acum o aresteaza pe vaca de fii-ta care schimba barbatii precum ciorapii ! L-ai bagat pe frati-tu la parnaie ! Betivanule ... vine si randul tau !
15
1

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516